Publicat 23 Mai 2017 | Expiră 24 Iun 2017

Software startup seeking talented young developers.

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam tineri absovelnti liceu si/sau facultate (2012+ indiferent de diplome) (ESENTIAL).

Trebuie sa ai: inteligenta, creativitate/talent, capacitate de a invata, flexibilitate si sa fi !robotel.

Cunostinte bune si experienta programare. Nu specificam o preferinta de limbaj. Cautam pe cineva care are incredere ca este un programator suficient de bun indiferent de sintaxa si mediu de dezvoltare. Oferim suport si colaborare, nu ne asteptam sa fi as in orice limbaj, ne asteptam totusi sa ai capacitatea sa te adaptezi si sa inveti acolo unde este necesar.

Polivalenta este un avantaj. Cautam un "jack of all trades" nu un master. Cu cat ai mai multe talente (legate de IT) cu atat mai bine. Ne completam reciproc acolo unde sunt lipsuri si invatam impreuna.

Descrierea jobului

Responsabilitatea principala va fi dezvoltarea aplicatiilor software conform specificatiilor clientului, in colaborare cu managerul de proiect si ceilalti membrii ai grupului.

- Program scurt 8am - 3pm (full time).
- Profit share. Da, suntem atat de nebuni incat vrem sa impartim profitul firmei.
- Nu ne intereseaza diplomele si certificatele, de nici o dimensiune, culoare sau font. Daca esti talentat(a), competent(a) si inteligent(a) vrem sa lucram cu tine.
- Cautam oameni cu personalitate si caracter, NU robotei, NU ne intereseaza unde te vezi peste 5 ani si cat de bine o sa servesti interesele firmei.
- Birou 5 min proximitate statie metrou Dimitrie Leonida.
- Mediu dinamic de lucru, proiecte variate.
- Atmosfera non-conformista. NU cautam sclavi pentru plantatie, NU angajam. Formam un grup de oameni care-si unesc fortele, experienta, talentul si inteligenta pentru a desfasura impreuna o activitate creativa in urma careia intregul grup va beneficia atat material cat si spiritual.
- Flexibilitate mod de lucru. Ne intereseaza mai putin cum lucrezi si mai mult ce realizezi,
- Pair programming acceptat. Pentru ca uneori doua minti lucreaza mai bine la o singura tastatura.
- Un altfel de mediu de lucru, bazat pe egalitate, libertate si cooperare. Nu vrem sa fi prietenul nostru cel mai bun, sa fim o familie, sau sa te "fidelizam" prin programe de team-building si "iesiri in oras". Vrem doar sa lucram impreuna eficient, si deasemenea sa beneficiem de roadele propriei noastre munci tot impreuna.

Daca ti-am captat atentia si ai citit pana aici, merita sa ne contactezi. Vorbim si mai vedem.

Descrierea companiei

LITSYS.NET is a Romanian software development startup. We develop custom software, web applications and digital assets for international clients.

Expirat
Software startup seeking talented young developers.  -  LITSYS NET