Publicat 07 Nov 2018 | Reactualizat 07 Dec 2018 | Expiră 08 Dec 2018

Software Engineer

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

We are looking for experienced C++ Software Engineer to join our Windows Client Applications team in our Iasi office.

Descrierea jobului

Do you want to work with the latest C++ standards? What about working on an application used by millions of users? Maybe you’re curious to work with the latest Windows features?

If you are skilled with C++, and would like to work on ESET’s flagship product, send us your application. We’re waiting for people just like you!

P.S. Knowledge of the Windows API, Windows kernel, and/or Sysinternals is a plus, but not required.

Does this sound interesting to you? Don’t hesitate and apply now!

Descrierea companiei

ESET este un pionier în protecția proactivă oferită împotriva amenințărilor cibernetice, tehnologia NOD32 celebrând în 2017 a 30-a aniversare.

În fiecare zi protejam peste 100 de milioane de calculatoare, laptop-uri, smartphone-uri, tablete și servere, indiferent de sistemul de operare. Solutiile noastre pentru acasă și pentru segmentul de business oferă un nivel continuu și consecvent de protecție împotriva unei game largi de amenințări existente și emergente.

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security și ESET Cyber ​​Security sunt printre cele mai recomandate soluții de securitate din lume. Motorul unic de scanare care se află la baza tuturor soluțiilor noastre de secuitate a devenit cunoscut pentru capacitățile sale de detecție ridicată și pentru consumul redus de resurse și continuă să primească recunoașterea din partea organizațiilor de testare independente. ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de premii Virus Bulletin VB100 și nu a ratat niciodată un singur vierme sau un virus din listele "In the Wild" de la începutul derulării acestor teste independente, în 1998. ESET a fost selectat dret una dintre cele mai inovatoare companii din Europa în cadrul 2011 European Business Awards HSBC și deține numeroase distinctii de la AV-Comparatives, AV-Test și alte organizații independente de testare.

"La ESET suntem total dedicați dezvoltării de soluții de securitate de înaltă clasă atât pentru uzul de acasă cât și pentru clienții corporate, dezvoltând permanent tehnicii care țin la distanță toate tipurile de amenințări cunoscute și emergente."

Miroslav Trnka, Co-Founder la ESET

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Software Engineer  -  ESET Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close