Software Developer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm o persoană tânără, dinamică, cu dorință de afirmare, care să cunoască medii de dezvoltare software (Visual Studio, SQL Server) și care să aibă studii superioare finalizate în domeniu. Reprezintă avantaje: studii postuniversitare finalizate, experiență în .NET, C# sau ASPNET, cunoștințe Web API, .NET CORE.

Descrierea jobului

Printre atribuțiile postului de programator software se numără: elaborarea și întreținerea aplicațiilor software și bazelor de date; proiectează scheme logice și diagrame pentru structurarea cerințelor proiectului în secvențe logice; elaborarea modulelor de cod în limbaje de programare folosind medii de dezvoltare integrate; configurarea și testarea aplicațiilor necesare și modificarea programelor; proiectarea și modificarea structurii bazelor de date prin codarea descrierii datelor folosind sisteme de gestiune a bazelor de date relaționale; respectarea proceselor, procedurilor și standardelor de dezvoltare stabilite.

Descrierea companiei

Solutions Development Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori autohtoni de software. Este o firmă înființată în 2003 care si-a propus să ofere clienților o gamă completă de produse și servicii IT&C care să acopere necesitățile unei entități economice ("One Company - One Solution"). În peste 17 ani de activitatea SDG a reușit să ajungă să aibă peste 1000 de clienți, din peste 400 de localități (în peste 20 de județe). Cel mai important produs al SDG este ERP-ul INFOPRIM, care este structurat în multiple module dedicate fiecărui departament/serviciu existent într-o entitate economică. În continuare SDG își propune să-și dezvolte și diversifice portofoliul de clienți încercând să înțeleagă cât mai bine problemele clienților și să ofere cele mai bune soluții, ținând mereu pasul cu progresul tehnologic și oferind astăzi soluțiile de mâine. Având o echipă de oameni tineri și punând accentul de profesionalism, creativitate și inovație compania a reușit să se dezvolte în permanență și să mențină serviciile și produsele oferite la un nivel superior.

Publicat 29 iun. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos