Publicat 12 Apr 2021 | Reactualizat 07 Mai 2021 | Expiră 12 Mai 2021

Software developer - Programator SQL

2 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Vino in cea mai buna echipa de dezvoltatori de software logistic!
Axes Software dezvolta si implementeaza solutii software dedicate proceselor logisitce de depozitare, transport si distributie.
Cautam persoane inovative dornice sa activeze intr-o companie romaneasca dinamica.
Candidatul ideal trebuie sa fie o fire comunicativa, cu o gandire analitica ce intelege cu usurinta cerintele de business ale clientilor nostri venite prin intermediul departamentului de consultanta.
Un caracter de leader este apreciat daca vine in completarea unor cunostinte temeinice in domeniul IT, hardware si software.

Descrierea jobului

Responsabilitatile principale
- dezvoltarea de module noi la una din aplicatiile Axes Software;
- intelegerea proceselor operationale care sunt cerute de clienti si se doresc a fi implementate
- aducerea de solutii noi, inovative, in procesul de dezvoltare a solutie pe ansamblu
- folosirea cu precadere a tehnologiilor .NET (C#, ASP) si MS SQL. Functie cerintele clientilor se pot folosi punctual si alte tehnologii
- participarea la sedinte de proiect
- participarea la intalniri cu clientii

Beneficii
- salariu motivant

Descrierea companiei

Axes Software este o companie 100% romaneasca infiintata in 2005 cu scopul de a oferi solutii software integrate pentru procesele logistice si de transport. Cu o experienta vasta in acest domeniu Axes Software a dezvoltat o serie de solutii printre care amintim WMS (warehouse managemnt system) si TMS (transport managemnt system).
Clientii nostri provin din diverse domenii, magazine online, firme de distributie, fabrici, firme de transport, firme de curierat etc.

Software developer - Programator SQL  -  Axes Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close