Publicat 01 Nov 2017 | Reactualizat 20 Nov 2017 | Expiră 01 Dec 2017

SOFTWARE DEVELOPER .NET / JAVA / PYTHON

3 posturi

Candidatul ideal

Nenos Software Galati este in cautare de programatori dornici de a invata Python, cu experienta de minim 2 ani in software development.

DESCRIEREA PROIECTULUI:

Avand in vedere faptul ca interesul pentru “machine learning” a crescut pe toate domeniile de activitate a aparut nevoia dezvoltarii si personalizarii de retele neuronale.
In colaborare cu una dintre cele mai mari companii de scanare si prelucrare a documentelor din Belgia, am decis sa construim o platforma de machine learning care sa permita oricarei parti interesate sa construiasca, sa testeze si sa implementeze o astfel de retea folosind propriile date.
Scopul platformei este de a oferi retele standard, dar cel mai important, de a permite oricarei companii sa construiasca, sa testeze si sa implementeze propriile retele neuronale personalizate.
Deoarece construirea unei noi retele are o curba foarte importanta de invatare pentru cine nu a interactionat cu acest domeniu, clientii nostri vor avea posibilitatea de a accesa cunostintele noastre si vor putea cere ajutorul nostru in construirea retelei necesare.

Aici va fi si rolul tau.

Descrierea jobului


Suntem in cautare de dezvoltatori interesati sa se alature echipei noastre si sa contribuie la dezvoltarea instrumentelor pentru construirea retelelor neuronale inovatoare.
Atributiile principale sunt de a analiza modelele existente, construirea de modele noi mai eficiente si crearea unor instrumente pentru a interactiona cu acestea.
Ne adresam in special dezvoltatorilor care ar dori sa aiba un impact in lumea machine learning si sa aplice cunostinte matematice cu privire la problemele care afecteaza clientii nostri zilnic.

RESPONSABILITATI:

- Construirea de unelte pentru a imbunatati productivitatea, in timp ce se lucreaza cu modele si se interactioneaza cu omul de stiinta din domeniul propriu;
- Folosirea bibliotecilor de invatare automata, pentru a automatiza instruirea si desfasurarea proiectelor de machine learning;
- Construirea de procese pentru a exporta, implementa si intretine modele de traducere automata;
- Utilizarea tehnologiei de varf pentru a imbunatati procesul de implementare.

CERINTE:
- Buna cunoastere a unuia din limbajele Java sau .NET sau Python

APTITUDINI ADITIONALE:

- Intelegerea tehnicilor de machine learning si a algoritmilor, cum ar fi k-NN, Naive Bayes, SVM, Paduri de decizie, regresie logistica, XGBoost etc.
- Cunostinte intr-unul sau mai multe domenii: Deep Learning, Machine Learning, Natural Language Processing, Computer Vision, Recommendation Systems, Pattern Recognition, Large Scale Data Mining sau inteligenta artificiala.
- Experienta folosind unul dintre urmatoarele: TensorFlow, MXNet, Theano, Caffe si alte cadre open source.

Descrierea companiei

At Nenos Software, we believe that deriving insight from big data will become essential and transformative for every enterprise. We believe that machine intelligence has the ability to revolutionize industries, allowing businesses to scale with algorithms and raw computing power rather than people, drastically improving human productivity, increasing operational effectiveness, and advancing scientific discovery.

SOFTWARE DEVELOPER .NET / JAVA / PYTHON  -  Nenos Software