Publicat 06 Mar 2018 | Reactualizat 05 Apr 2018 | Expiră 06 Apr 2018

Software developer FAN Courier

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate sau experienta echivalenta
Gandire logica, spirit analitic, orientat/a catre rezultate
Persoana organizata, riguroasa
Dorinta de a invata si a se dezvolta
Abilitatea de a lucra atat individual cat si in echipa

Aplica CV-ul pe it@fancourier.ro

Descrierea jobului

Echipa FAN Courier este in continua crestere si dezvoltare si de aceea suntem in cautare de colegi noi pentru echipa de Dezvoltare Software.

Responsabilitati:
Dezvoltare de module noi pentru aplicatiile interne
Analizeaza cerintele utilizatorilor si identifica solutiile tehnice adecvate
Defineste specificatiile impreuna cu departamentele implicate

Cerinte tehnice:
Bune cunostinte de baze de date, de preferat SQL Server
Bune cunostinte de programare in VB, C#
Cunoasterea oricarui alt limbaj de programare reprezinta avantaj

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,750 de autovehicule, o echipa de peste 4,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 118 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !

Expirat
Software developer FAN Courier  -  FAN Courier Express SRL