Publicat 14 Ian 2008 | Reactualizat 12 Feb 2008 | Expiră 14 Feb 2008

Software Architect

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana \"open minded\" care sa se alature echipei noastre. Este important ca viitorul angajat sa aiba deschidere spre tehnologii si evolutie, sa fie motivat, cu experienta in programare. Ne dorim un coleg caruia sa ii placa provocarile si dinamismul, un coleg care sa inteleaga si sa adopte ideologia companiei noastre, un coleg care sa lucreze impreuna cu noi pentru a crea \"valoare adaugata\".

Descrierea jobului

Jobul implica dezvoltarea conceptuala de solutii si aplicatii software, crearea modelelor logice a proceselor de implementat si specificatii tehnice de dezvoltare. Responsabiltiatile sunt respectarea procedurilor de lucru, a standardelor si a termenelor. Beneficiile se refera la partea financiara, acestea fiind variabile in functie de experienta angajatului. Beneficiile evolueaza in legatura directa cu gradul de implicare in proiecte.

Descrierea companiei

e concept wsd este o companie dezvoltatoare de solutii software integrate, cu domeniu de aplicabilitate mare, incepand cu management si terminand cu solutii complexe de operatiuni. Compania are o experienta de activitate de 6 ani si este o companie flexibila orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor. Conceptul care sta la baza ideologiei noastre este cel de \"furnizori de servicii\". Infrastructura companiei este foarte bine organizata. Domeniile variate de aplicabilitate a solutiilor impun companiei si angajatilor ei un grad mare de dinamica si totodata lipsa monotoniei. Clientii spre care ne orientam sunt companii de dimensiuni medii si mari, acestia constituind o provocare continua. Mediile de dezvoltare folosite si tehnologiile sunt variate, acestea depinzand de specificul fiecarei solutii. Acreditarile companiei: Microsoft Certified Partner incepand cu anul 2005 si Oracle Partner incepand cu anul 2007.

Expirat
Software Architect  -  e concept wsd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close