Publicat 23 Mai 2019 | Reactualizat 06 Iun 2019 | Expiră 22 Iun 2019

Soferi TIR, cu si fara experienta

10 posturi

Candidatul ideal

- posesor permis conducere categoria C+E;
- posesor atestat transport marfuri generale;
- atestatul ADR constituie avantaj;
- fara antecedente penale si rutiere grave;
- experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul CE, constituie avantaj;
- card pentru tahograf digital;
- seriozitate si responsabilitate;
- disponibilitate de lucru pentru perioade de 9 saptamani pe teritoriul CE.

Descrierea jobului

Persoanele incadrate in functia de sofer efectueaza transport rutier de marfuri pe teritoriul CE. Un circuit pe comunitate dureaza aproximativ 9 saptamani, urmate de 3 saptamani de odihna acasa.

Oferta (bonusuri, beneficii):
- Venituri minime garantate intre 2000 euro si 2400 euro pentru o luna intreaga lucrata pe comunitate(cumulat salariul + diurna). Venitul net/luna poate depasi 2400 euro, prin aplicarea bonificatiilor.
- Transportul de la Galati la locul de preluare a camioanelor si retur este gratuit, fiind asigurat de firma cu microbuzele proprii.
- Conditii de munca excelente, autovehicule noi (fabricatie 2014-2018), echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil.
Oferta pentru formarea soferilor fara experienta:
- perioada de initiere/formare: 1-3 luni de zile.
- venituri medii intre 1000-1500 euro/luna in perioada de formare (cumulat salariul + diurna)
- pentru a beneficia de programul de formare, candidatii isi asuma angajamentul sa lucreze o perioada minima de 1 an la CLM Trans

Descrierea companiei

CLM Trans S.R.L. este o firma romaneasca cu traditie in transportul rutier international de marfuri, activand in acest domeniu din anul 2008. Parcul auto este format din peste 50 de ansambluri cu autotractoare noi, fabricatie 2014-2018.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Soferi TIR, cu si fara experienta  -  SC. CLMTRANS SRL