Publicat 04 Mai 2018 | Reactualizat 03 Iun 2018 | Expiră 04 Iun 2018

SOFERI TIR COMUNITATE

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam pe termen lung soferi TIR, cu si fara experienta. Cerem si oferim seriozitate.

Oferta (bonusuri, beneficii):
​- Prima de instalare in valoare de 200 euro/net. (se acorda cu respectarea unor termene).
- Venituri minime garantate intre 2100 euro si 2200 euro pentru o luna intreaga lucrata pe comunitate(cumulat salariul + diurna). Venitul net/luna poate depasi 2400 euro, prin aplicarea bonificatiilor. (Bonusuri pentru performante; Bonus pentru cazul in care efectueaza curse cu mai multe incarcari/descarcari; Bonus pentru curse cu marfa ADR, marfuri generale/colete).
- Transportul de la Sf. Gheorghe la locul de preluare a camioanelor si retur este gratuit, fiind asigurat de firma cu microbuzele proprii.
- Se asigura parcare gratuita si pazita la Sf. Gheorghe pentru autoturismele proprii.
- Conditii de munca excelente, autovehicule MAN noi (fabricatie 2016/2017), echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil.

Candidatul ideal:
- posesor permis conducere categoria C+E;
- posesor atestat transport marfuri generale;
- atestatul ADR constituie avantaj;
- fara antecedente penale si rutiere grave;
- experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul CE, constituie avantaj;
- card pentru tahograf digital;
- seriozitate si responsabilitate;
- disponibilitate de lucru pentru perioade de 8 saptamani pe teritoriul CE.

Formam soferi fara experienta (in limita locurilor disponibile).
Persoanele interesate trebuie dea dovada de seriozitate si responsabilitate, sa posede permis de conducere categoria C+E, atestat transport marfuri generale, atestat ADR, card pentru tahograf digital, fara antecedente penale si rutiere grave, disponibilitate de lucru pentru perioade de aproximativ 8 saptamani pe teritoriul CE urmate de 2 saptamani de odihna.

Oferta pentru formarea soferilor fara experienta:
- perioada de initiere/formare: 1-3 luni de zile.
- venituri medii intre 850-1000 euro/luna in perioada de formare (cumulat salariul + diurna)
- pentru a beneficia de programul de formare, candidatii isi asuma angajamentul sa lucreze o perioada minima la Int Transporte Popovici.

Descrierea jobului

Persoanele incadrate in functia de sofer efectueaza transport rutier de marfuri pe teritoriul CE. Un circuit pe comunitate dureaza aproximativ 8 saptamani, urmate de 2 saptamani de odihna acasa.

Rugam persoanele interesate sa aplice prin intermediul site-ului ejobs sau sa transmita CV-urile la adresa angajari@trans-popovici.ro. Relatii la tel. 0267 / 312988. Interviurile pentru angajare se sustin in orice zi de luni pana vineri intre orele 9-16, la punctul de lucru al societatii situat in jud. Covasna pe DJ 103 B (Ozun – Chilieni) km 30 + 05.

Descrierea companiei

Int. Transporte Popovici S.R.L. este o firma romaneasca cu traditie in transportul rutier international de marfuri, activand in acest domeniu din anul 1997. Activitatea firmei se desfasoara in noua locatie situata pe DJ 103B Ozun-Chilieni la km. 30+05, in apropiere de Municipiul Sf. Gheorghe-judetul Covasna, unde functioneaza de curand si un service auto multibrand si o statie de Inspectie Tehnica Periodica - ITP, pentru camioane si semiremorci. Parcul auto este format din peste 150 de ansambluri cu autotractoare noi Euro 6, fabricatie 2016/2017.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SOFERI TIR COMUNITATE  -  INT TRANSPORTE POPOVICI SRL