Publicat 02 Aug 2019 | Expiră 02 Sep 2019

Soferi / soferite cat B pentru distributie in Germania

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Serios
Punctual
Harnic
Experienta la volan minim 1 an

Descrierea jobului

Angajam soferi pentru distributie de colete mici, pana in 10 Kg
Se lucreaza 5 zile pe saptamana in contractul standard, 9 ore pe zi. Daca se lucreaza peste numarul de zile lucratoare din luna se plateste extra.
Se ofera contract nedeterminat (cu 6 luni de proba) la o companie germana cu toate beneficiile aferente ( pensie , asigurare medicala etc)
Se ofera 4 saptamani de concediu platit pe an plus 13 zile libere pe an, sarbatori legale.
Peste salariul de baza se ofera bonusuri de performanta si vacante platite de firma.
Jobul se adreseaza domnilor si doamnelor deopotriva nefiind o munca grea fizic. (in prezent mai avem 2 domnisoare in echipa)

Descrierea companiei

Suntem o companie de transport cu sediul in Munchen si avem peste 200 de angajati. Suntem pe piata de aproape un deceniu si ne ocupam de distributie locala cu masini de la 2.8 tone la 40 de tone.
Cuvintele cheie in compania noastra sunt: seriozitate, profesionalism, munca in echipa, corectitudine.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Soferi / soferite cat B pentru distributie in Germania  -  BTL-Logistik GMBH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close