Publicat 25 Iul 2019 | Reactualizat 24 Aug 2019 | Expiră 25 Aug 2019

SOFERI PROFESIONISTI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Firma de transporturi agabaritice HOLLEMAN din Bucuresti angajeaza SOFERI PROFESIONISTI (C+E) pentru transport intern si international TUR-RETUR, nu tip Comunitate.

Conditii financiare:

- pentru cursele externe (tur-retur) diurna poate sa ajunga pana la 88 eur net/ zi
- pentru cursele interne sau avand parcurs in Romania, diurna poate sa ajunga pana la 185 lei net/ zi;
- salariu onorabil, nu minimul pe economie.

Se merge un singur sofer, pe camion, toate sunt Euro 6, intretinute serios. Se incepe cu trailere usoare, dar se poate promova pe trailere mai grele unde veniturile sunt mai mari.

Pretindem, in schimb, respect pentru meserie, seriozitate si respectarea regulilor si procedurilor specifice privind transporturile agabaritice.

La angajare, facem o testare, sa vedem daca soferul simte camionul, cunoaste regulile de baza ale meseriei (nu se cere sa stiti transporturi agabaritice sau sa detinenti atestatul de agabaritice, care se poate lua si dupa angajare).

Descrierea jobului

Firma Holleman este situata pe Soseaua de Centura nr. 29, pe raza comunei Jilava, la 2 km Est fata de intersectia cu Soseaua Giurgiului.
Pentru detalii despre firma, rugam sa vizitati site-ul www.holleman.ro. Suntem o firma romano-germana de prestigiu, infiintata in Romania in 1997.

Expirat
SOFERI PROFESIONISTI  -  HOLLEMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close