Publicat 31 Iul 2019 | Reactualizat 28 Aug 2019 | Expiră 31 Aug 2019

Soferi profesionisti pentru comunitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Venituri medii lunare pornesc de la minim 2100 euro net, care cresc in functie de performante si dificultatea sarcinilor primite.

Descrierea jobului

Rutele pe care se lucreaza preponderant sunt: BENELUX, Germania, Anglia, Danemarca, Franta, Spania, Elvetia, Romania.

- Flota EURO 6 (Mercedes, Volvo, Scania, MAN), cu vechime mai mica de 4 ani si contracte de interventie service;
- Avansuri de deplasare in fiecare saptamana;
- Asiguram transport la punctele de schimb;
- Comunicarea permanenta cu dispeceratul prin mijloace moderne (aplicatii mobile si dispozitive electronice montate la bordul camioanelor).

Descrierea companiei

Compania Cartrans Preda din Ploiesti, isi innoieste continuu flota de camioane si angajeaza conducatori auto profesionisti.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Soferi profesionisti pentru comunitate  -  CARTRANS PREDA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close