Publicat 12 Aug 2017 | Expiră 11 Sep 2017

SOFERI PROFESIONISTI COMUNITATE

15 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleza, germana
  • Peste 6 luni si 1 zi experiență în muncă

Candidatul ideal

Sofer profesionist cu experienta in spatiul UE, vorbitor de limba engleza sau germana nivel mediu, posesor atestat ADR colete.

Descrierea jobului

Angajam soferi cu experienta UE, cunoastere medie a limbii engleze sau germana pentru camioane 40 tone. Camioanele sunt E6, Renault, Man si Mercedes, dotate cu frigider, sisteme de comunicare Transics si sisteme automate de plata a parcarilor si a autostrazilor. se cara marfuri generale si ADR colete, pe prelata sau frigo. Dispeceratul este asigurat in limba engleza. Cursele se efectueaza pe tot spatiul UE, Marea Britanie si Elvetia. Transportul este asigurat dus-intors de catre companie. Venitul se calculeaza pe baza de salariu pe tara 1450 brut si diurna externa 59 euro/zi, de asemena se ofera bonus pentru cei care lucreza in perioada Sarbatorilor.
Se solicita ADR colete.
Pentru detalii suplimentare, programari pentru interviu, va punem la dispozitie numerele de telefon:
0232709696, 0729/449455 email : elena.agtransport@yahoo.com

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SOFERI PROFESIONISTI COMUNITATE  -  A+G TRANSPORT INTERNATIONAL