Publicat 06 Apr 2021 | Reactualizat 04 Mai 2021 | Expiră 07 Mai 2021

Soferi profesionisti comunitate/tur-retur

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Detinator permis categoria CE
Responsabil

Descrierea jobului

Societatea MIRUCAM EXPRES SRL, cu sediul in Bistrita, angajeaza Soferi profesionisti C E pentru transport international (Spania-Belgia-Olanda-Anglia), cu experienta in transport cu camioane frigorifice

-Se ofera salariu de la 4200 euro pe cabina, 3 luni comunitate + 1 luna acasa, la echipaj gata format, cu posibilitate de marire in functie de experienta si aptitudini profesionale.

-Se ofera salariu de la 2400 euro pentru titular cu experienta si de la 1500 euro pentru soferi incepatori

-Se ofera salariu +diurna 1700 euro tur-retur ( Romania-Spania) pentru soferi din zona Transilvaniei: judetele Bistrita- Nasaud, Mures, Cluj.

-Transportul dus- intors asigurat de catre societate.

Detalii: 0748706093

Descrierea companiei

MIRUCAM EXPRES SRL activeaza in domeniul transporturilor internationale, fiind o societate cu capital integral privat in continua expansiune. Are in dotare vehicule noi echipate cu sisteme de comunicaţii, localizare, mesagerie, telemetrie de refrigerare la remorci, termografe omologate. Printre obiectivele societatii se numara eficienta, longevitatea, responsabilitatea fata de angajati, orientarea spre clienti prin flexibilitate.

Expirat
Soferi profesionisti comunitate/tur-retur  -  Mirucam Expedition S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close