Publicat 15 Mai 2019 | Expiră 15 Iun 2019

Soferi Profesionisti Comunitate cat. C+E, cu ADR

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem Practicom! Companie romaneasca, acumulând în cei 21 ani de activitate o bună experiență în domeniul transport rutier.
Ca sa putem asigura servicii de cea mai buna calitate punem accent pe echipa noastra de soferi, care reprezinta nucleul intregii activitati.

CERINTELE ESENTIALE OCUPĂRII POSTULUI:

- Disponibilitate de deplasare in Comuniatea Europeana inclusiv UK;
- Minim 6 luni experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj (categoria C+E);
- Detinerea atestatului profesional de transport marfa, a cartelei tahograf si a atestatului ADR colete este obligatorie;
- Cunostinte de mecanica poate constitui un avantaj;
- Cunoasterea unei limbi straine (engleza, franceza, italiana, germana) nu este obligatorie, insa poate constitui un avantaj;
- Respectarea obligatorie a timpilor legali de lucru;
- Nu se accepta si este strict interzis folosirea orcarui mijloc de influentare a tahograf

Descrierea jobului

LUCRAND LA NOI PROMITEM SA AI:

- Loc de munca stabil intr-o companie aflata in continua dezvoltare;
- Salariu fix si diurnă calculată pe zi si diverse bonusuri lunare - care sa reflecte in mod transparent munca ta;
- Garantia efectuarii platii la timp a tuturor drepturilor salariale;
- Peroada de lucru de 2 luni in comunitate si 1 luna acasa platita;
- Sa iti cream conditii cat mai bune de lucru: camioane euro 6 Iveco/ Scania, echipate intergral si dotate cu sistem Transics pentru comunicare cu dispecerul si aparatura pentru plata texelor de drum;
- Parcari securizate: in Baze Clienti sau cu plata;
- Transport asigurat cu autocarele firmei;
- Vei fi indrumat permanent de coordonatorii de transport, vorbitori de limba romana;

Descrierea companiei

Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 acumuland in cei 20 ani de activitate o buna experienta in domeniu.

Principalele activitati sunt: *distributie de marfa la nivel national – cu parc propriu depozitare de marfa – stocare de marfa, servicii cu valoare adaugata(etichetare, reambalare, promotii), cross docking; depozite situate in: Bucuresti, Brasov, Deva, Cluj Napoca, Bacau *transport rutier de marfa in trafic intern si international cu parc propriu *expeditii de marfa in trafic intern si international: rutier, naval si aerian *servicii de comisionare vamala *consultanta si implementare de proiecte in domeniul logistic.

INFORMARE

In conformitate cu dispozitiile art. 12 din Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatea PRACTICOM SRL va informeaza ca trimiterea Cv-ului reprezinta acordul candidatului ca Practicom SRL sa prelucreze si sa utilizeze datele sale cu caracter personal. Practicom . este operator de date cu caracter personal în sensul Legii nr 677/2001 si a Regulamentului UE inregistrat sub nr. 679/2016.

Practicom se va asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatului se va realiza cu respectarea legislatiei relevante, in special, Legea nr 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a legislatiei secundare adoptate de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Candidatul intelege ca datele cu caracter personal care il privesc includ, dar nu se limiteaza, sunt date privind identitatea, varsta, starea civila, adresa si alte detalii (inclusiv adresa sa personala de e-mail si alte date de contact care pot fi utilizate in caz de urgenta), informatii privind educatia sa, salariul, functii detinute si cariera. Datele mentionate mai sus sunt prelucrate in scopuri de recrutare si selectie. Datele personale ale candidatului vor fi prelucrate pe o perioada strict necesara in scopul pentru care au fost colectate, dar nu mai mult de o perioada de 3 ani de la oferirea acordului. Candidatul are dreptul sa retraga acordul in orice moment, sa anunte in scris (prin orice mijloc electronic) Practicom la adresa de email sau adresa str. Gheorghe Marinescu, nr.3, ap.6, sector5, Bucuresti.

Expirat
Soferi Profesionisti Comunitate cat. C+E, cu ADR  -  PRACTICOM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close