Publicat 15 Sep 2015 | Reactualizat 13 Oct 2015 | Expiră 17 Oct 2015

Soferi profesionisti categoria CE in Anglia plecare imediata

40 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Minim 2 ani de experienta pe TIR
-Nivel conversational al limbii engleze
-Experienta in transport de tip distributie constituie avantaj
-Persoana responsabila, dornica sa munceasca minim 40 de ore/ saptamana
-Disponibilitate imediata
- Nu mai mult de 3 puncte penalizare

Descrierea jobului

Clientul nostru cu prestigiu cauta soferi profesionisti categoria CE in Marea Britanie.

Veti fi responsabil pentru livrare componente auto in conditii de siguranta in diferite locatii din Marea Britanie..
Programul de lucru este de minim 40 ore/săptămâna. 
Salarizare fiind de 13 lire /ora.NU SE PLATESTE NICIUN COMISION DE MEDIERE SAU TAXA DE ORICE FEL! INTERVIURI Skype si telefonic. 
Pentru a va acoperi costurile vietii pana la primul salariu va rugam sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra cel putin 400 lire in momentul in care ajungeti in UK

Descrierea companiei

Brit-Ro Consultancy este prima firma din Romania cu experti romani din Anglia in domeniul recrutarii, relocarii si consultantei. Firma a fost infiintata pentru a asista aplicanti din Romania cu servicii complete necesare unei relocari de succes.

Fondatorii Brit-Ro Consultancy au impreuna o experienta cumulata de 25 de ani in Anglia, de aceea nu exista nici o intrebare fara raspuns pentru noi in ceea ce priveste mutarea si gasirea unui loc de munca in Anglia.

Expertiza profesionala a membrilor Brit-Ro Consultancy in domenii precum recrutare, plasare de forta de munca in Anglia, imigrari, consultanta de afaceri, consultanta pentu cetateni romani aflati in Anglia, traduceri autorizate, consiliere profesionala ne ajuta sa oferim un produs unic pe piata.

Venim in intampinarea aplicantilor interesati de serviciile pe care le putem oferi cu profesionalism, seriozitate , interes real fata de ceea ce se intampla cu dumneavoastra dupa ce ajungeti in Anglia deoarece avem un istoric in logevitatea relatiilor contractuale cu clientii pe care ii reprezentam in Anglia.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Soferi profesionisti categoria CE in Anglia plecare imediata  -  Brit-Ro Consultancy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close