Publicat 19 Mai 2017 | Expiră 20 Iun 2017

Șofer-ghid în turism - limba spaniolă

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Șoferul-ghid este determinant pentru succesul unei acțiuni turistice prin capacitatea sa de a îndeplini programul, informațiile și siguranța oferite clienților, prin atitudinea agreabilă și serviabilitate.

Acțiunile turistice cele mai importante sunt circuite culturale de 5-10 zile cu 2 până la 8 turiști, în general din Spania dar și din Argentina, Mexic sau alte țări vorbitoare de lb. spaniolă.
Acțiunile cele mai numeroase sunt transferuri-aeroport, tururi și activități în București, excursii și programe de 1-4 zile, cu turiști vorbitori de limba spaniolă, și uneori de engleză.


Aptitudini / Criterii:
- experiență de condus minim 5 ani; permis categoria B
- limba spaniolă nivel mediu: înțelegere (ascultare și citire) și vorbire
- limba engleză nivel mediu conversațional
- capacitatea de a învăța sau perfecționa cunoștințe turistice de bază și prezentarea lor simplă și cursivă în limba spaniolă
- spirit de organizare
- abilități de comunicare și interpersonale
- inițiativă și capacitate de gestionare a situațiilor dificile
- prezentabilitate și carismă

Reprezintă un plus:
- experiența în turism sau într-un domeniu care pune accent pe relaționarea cu oamenii
- studiile superioare
- vârsta până în 39 de ani
- cunoașterea itinerariilor și atracțiilor turistice
- dorința de a acumula și perfecționa cunoștințe turistice
- locuirea în sectorul 3 sau în apropierea sediului nostru.

Descrierea jobului

Responsabilități șofer-ghid:
- conduce vehiculul (mașină sau microbuz 8+1 locuri) într-o manieră responsabilă și adecvată, respectând programul și coordonând buna sa derulare
- oferă informații de bază asupra principalelor atracții, facilitează vizitele turistice, intrările la obiectivele turistice și alte detalii organizatorice
- oferă asistență turiștilor pe durata programului într-un mod amabil și prietenos; facilitează interacțiuni locale, supraveghează siguranța turiștilor și oferă sfaturi și sugestii locale utile
- informează turiștii asupra programului și menține cu aceștia o comunicare permanentă și agreabilă
- gestionează responsabil avansul primit și efectuează plăți în numele agenției conform devizului
- se prezintă la sediul agenției înainte de defășurarea acțiunii pentru informare, deviz și avans, și în săptămâna ulterioară acțiunii pentru realizarea decontului financiar și oferirea unui feedback. Dar și de fiecare dată când este necesar.
- gestionează situațiile dificile și ia decizii corecte ce au în vedere satisfacția turiștilor, dar în echilibru cu interesul agenției; informează în cel mai scurt timp agenția în cazul unor nemulțumiri, reclamații sau situații critice.


Tip job: Full time cu program dinamic în funcție de acțiunile turistice și programul lor.
Locație: presupune deplasarea în București și în țară pe durata a mai multor ore sau zile, dar oferă flexibilitate în afara acțiunilor efectuate.

Remunerare
Salariu de bază motivant plus remunerare în funcție de acțiunile efectuate și bonusuri de performanță.
În plus, fiind un job dinamic și în turismul incoming, îți poate oferi experiențe de viață, momente memorabile și dezvoltare pe plan personal.

Descrierea companiei

Travel Selector este o agenție de turism incoming ce operează cu succes tururi sightseeing prin marca Santiago Tour destinată piețelor vorbitoare de limbă spaniolă. Reprenzentăm în același timp un partener local pentru agenții de turism europene și dezvoltăm noi proiecte menite să răspundă nevoilor și tendințelor din sectorul travel. Suntem o echipă open-minded cu o abordare diferită, dar bazată întotdeauna pe calitate, experiență și etică.

Expirat
Șofer-ghid în turism - limba spaniolă  -  Santiago Tour