Publicat 22 Feb 2019 | Expiră 25 Mar 2019

Sofer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Detinator permis de conducere categoria B.
Responsabil, punctual, corect, organizat.
Capacitate de a lucra in conditii de stres si de a se incadra in termene.
Abilitati foarte bune de comunicare si munca in echipa.
Cunostinte privind legislatia rutiera.
Tinuta prezentabila.

Descrierea jobului

Transport marfuri, persoane, sau valori conform planificarii.
Livrarea produselor companiei catre clienti si mentinerea unei relatii foarte bune cu acestia.
Achizitionare de produse conform comenzilor plasate

Descrierea companiei

Suntem o echipă puternică și ne bazăm pe o experiență de 19 ani în care am crescut pas cu pas și am dezvoltat colaborări și parteneriate în toata țara și în exterior. Experiența ne-a învățat cum să adaptăm optim resursele și cunoștiințele noastre la nevoile de bază ale clienților. Partenerii ne sprijină consecvent să obținem rezultate din ce în ce mai satisfăcătoare.

Reprezentăm producători de renume, lideri în piață. Ne încredem în calitatea pe care ne-o garantează partenerii noștri. Suntem distribuitor autorizat de produse SKF, Timken, FKL, Megadyne, Optibelt, Renold, Parker, Loctite, Weicon, Klingspor, IUS&MOB, Ruko, Felo, Fein, Knipex, Bosch, Makita, Chicago Pneumatic, BS-Rollen.

Suntem prezenți în toate segmentele industriale cu soluții de engineering, produse și servicii de calitate. Deschiderea către a furniza soluții complete ne-a determinat să îmbogățim permanent portofoliul de produse. De cele mai multe ori putem oferi un pachet complet atunci când vine vorba de rezolvarea unei situații care implică mai mulți factori.

Tehnologia se devoltă într-un ritm accelerat în zilele noastre iar educația presupune deschidere înspre cunoaștere și o disciplină a modului de lucru în această direcție. Participăm la toate trainingurile puse la dispoziție regulat de producătorii pe care îi reprezentăm. În urma unor astfel de traininguri, angajații sunt evaluați și devin absolvenți în cadrul programelor de școlarizare organizate.

Expirat
Sofer  -  ROLLING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close