Publicat 13 Feb 2019 | Expiră 16 Mar 2019

Sofer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

· Studii superioare/ medii absolvite;
· Limba engleza - cunostinte medii;
· Cunostinte medii operare Microsoft Office (Word, Excel);
· Minimum 5 ani experienta in conducerea autovehicolelor;
· Disponibilitate deplasare atat in tara, cat si in strainatate;
· Disponibilitate la program prelungit si de weekend;
· Abilitati comunicare, organizare, dinamism.

Descrierea jobului


· Asigura transportul directorilor si/ sau a oricaror alti parteneri/ angajati ai companiei la resedintele acestora si/ sau in alte locatii in baza dispozitiilor date de superiorul ierarhic;
· Asigura, la cerere, livrarea corespondentei urgente catre institutiile statului.
· Desfasoara diferite activitati administrative, la solicitarea sefului direct;
· Se ocupa de transportul de documentelor/ coletelor conform politicii companiei;
· Este responsabil de intretinerea autovehiculelor companiei ceea ce presupune efectuarea la timp a reviziilor, schimburile de ulei si filtre, gresarea elementelor ce necesita aceasta operatiune conform politicii companiei.

Descrierea companiei

Toate companiile stiu CE fac si majoritatea stiu CUM fac asta. Insa foarte puține organizatii știu DE CE fac ceea ce fac.

De peste 25 de ani, TotalSoft se ghideaza dupa un scop, un DE CE clar: să construiasca soluții care îi sprijină pe clienți să ofere noi tipuri de valoare pe piață, să creeze o nouă traiectorie de creștere pentru afacerile lor.

Astfel, incepand cu 1994, TotalSoft a inovat constant, s-a adaptat si a dezvoltat noi solutii care au facut posibile povestile de succes ale celor mai mari companii din Romania. Democratizarea tehnologiei a devenit viziunea cu care tinteste spre pionierat în furnizarea de soluții care susțin digitalizarea și automatizarea experiențelor de mâine ale clienților din industriile noastre strategice.

In momentul de fata, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală, cu proiecte in peste 40 de tari, dar si unul dintre principalii dezvoltatori de software din Romania, cu o echipa de peste 500 de specialisti.

Produsele de top ale companiei, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma CRM, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. In plus, TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing, conform studiului de piata redactat de PWC in 2017.

În 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, prezent pe 45 de piețe internaționale și deservind peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

Expirat
Sofer  -  TOTAL SOFT S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close