Publicat 20 Mai 2021 | Reactualizat 17 Iul 2021 | Expiră 25 Iul 2021

Sofer TIR

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce ar trebui să faci ?

Activitatea consta in transportul coletelor pe rute prestabilite in toata tara, cu respectarea timpului de conducere.

Descrierea jobului

Ce ar trebui să ai?

  • Permis de conducere categoria C / C+E de minim 2 ani;
  • Experienta ca sofer transport national reprezinta avantaj;
  • Motivație, implicare și dornic de un loc de munca stabil.

Cu ce vine jobul la pachet?
  • Un pachet salarial motivant pe bune;
  • Program aleatoriu, predominat pe orele de noaspte;
  • Abonament pentru servicii medicale.

Descrierea companiei

Cine e Sameday?

Ce facem noi? Oferim servicii de curierat de calitate și construim cea mai mare rețea de lockere la nivel național. În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în cele două Hub-uri logistice de lângă Chitila și Sibiu.

Am intrat pe piața de curierat în 2007, iar acum suntem unul dintre principalii jucători din piața românească. Investind masiv în tehnologie, am devenit una dintre companiile de încredere cu cea mai accelerată creștere. Fiecare experiență prin care trecem este un prilej pentru a învăța cum să devenim mai buni și, pentru că ne dorim să creștem alături de clienții noștri, am deschis drumul transparenței în curierat.

Viziunea și cultura noastră antreprenorială este legată de inovație, de dorința de evoluție și dezvoltare. De aceea asigurăm echipei noastre tinere și determinate un mediu de lucru plăcut și dinamic, precum și tot sprijinul de care are nevoie pentru ca fiecare dintre noi – și toți împreună – să creștem frumos, să fim mai buni în fiecare zi.

Dacă valorile și misiunea Sameday sunt apropiate de ale tale și ai încredere că poți pune umărul la realizarea lor, te așteptam în echipa noastră.

Expirat
Sofer TIR  -  DELIVERY SOLUTIONS S.A

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close