Publicat 07 Mai 2019 | Expiră 07 Iun 2019

Sofer TIR transport tur retur

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam sofer profesionist pentru transport international de marfa, pe camion de mare tonaj (TIR) pe relatia de tur / retur. Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate si atestate valabile.

Descrierea jobului

- Efectueaza serviciile de transport de marfuri pe rute nationale si internationale - Alege rutele optime pentru alimentarea cu carburant. - Comunica permanent cu privire la deplasarea pe ruta stabilita [locatie, grafic de timp, eventuale nereguli aparute, etc.] - Respecta timpii de conducere. - Anunta orice dificultate tehnica care o intampina. - Depune eforturi permanente de a imbunatati parametri de exploatare a masinii [ex.: consum economic]
- Cunostiinte generale de mecanica minim necesare.

Cerinte:
- Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - Avantaje: +2 ani experienta in conducerea autovehiculelor de minim 20 t; - Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala
- obligatoriu fara antecedente penale.
- un avantaj net si la salariu este daca are si atestatul pentru ADR.

Beneficii:
- Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa.
- Diurna si alte sporuri conform programului de condus.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer TIR transport tur retur  -  Anastasia Spedition S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close