Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 26 Aug 2019 | Expiră 29 Aug 2019

Sofer TIR Comunitate

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se lucreaza pe comunitate, in sistem CARGO. Ca sofer international veti efectua transport de marfa in toata Europa si veti fi responsabil pentru marfa, materiale, precum si livrarea lor in timp, catre clienti .

Descrierea jobului

Cerințe:

• permis de conducere CE
. un certificat de transport rutier de marfă
• un certificat de formare ADR
• cel puțin 1 an de experiență
• bune abilitati de comunicare si o atitudine flexibilă
. cunoașterea unei limbi străine (engleză și / sau germană)
. disponibilitate pentru un sistem de lucru in schimburi (6 săptămâni de lucru și 2 saptamani acasa)

Competențe-cheie necesare:

Cunoștințe profesionale, orientat spre rezultate, onorabil și dornic să învețe.
Se va oferi o poziție într-o companie care este puternic dezvoltata, într-un cadru internațional foarte dinamic. Noi oferim un program intensiv de instruire și un pachet salarial atractiv (incepand cu 2300 Euro). Costurile de transport și de planificare vor fi aranjate de către Jan de Rijk.

Sunteți în căutarea unui loc de muncă provocator într-un cadru dinamic? Răspunde rapid!

Stabileste motivele tale și trimite-le, împreună cu Curriculum Vitae, la: Jan de Rijk Logistics, în atenția Dnei Roxana Olteanu, Str.Grigore Ureche nr 14; et 2; Brasov.

E-mail: r.olteanu@janderijk.com

Pentru angajare este obligatorie prezenta candidatului la un interviu la unul din sediile noastre din Brasov sau Bucuresti !

Descrierea companiei

Jan de Rijk Logistics este o companie olandeza, cu sediul in Roosendaal .
Grupul de firme Jan de Rijk Logistics isi desfasoara activitatea in 25 de birouri din 15 tari Europene si are peste 1000 de angajati in Europa, operand zilnic cu peste 600 de camioane si aproximativ 1000 de remorci.
Portofoliul de afaceri al companiei Jan de Rijk Logistics este organizat in jurul a patru linii de business: transport international, distributie in Benelux, depozitare si transport marfa.Grupul serveste o gama larga de sectoare , dar a dobandit o experienta importanta in industrii-cheie , cum ar fi Air Cargo, auto, industria aerospatiala, Hi -tech & Electronics, Non-food retail, farmaceutice, perisabile si tutun .
Subsidiara Jan de Rijk Logistics Romania, isi mareste flota de camioane cu inca 10 ajungand astfel la o flota de 55 camioane DAF dotate cu cele mai moderne sisteme de comunicare precum si sisteme performante de monitorizare a activitatii realizate de aceste camioane .

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer TIR Comunitate  -  JAN DE RIJK LOGISTICS ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close