Publicat 12 Feb 2019 | Reactualizat 12 Mar 2019 | Expiră 12 Mar 2019

Sofer protocol

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam:

Sofer pentru Top Management, cu experienta in conducerea autoturisemlor de lux, permis de conducere categoria B, fara evenimente rutiere, serios, politicos tinuta impecabila, punctual, manierat, comunicativ,disponibilitate pentru un program flexibil.

Descrierea jobului

Oferim:

Salariu motivant!
Mediu de lucru deosebit!

Descrierea companiei

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Expirat
Sofer protocol  -  Grup Cris-Tim

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close