Publicat 07 Feb 2017 | Reactualizat 04 Apr 2017 | Expiră 09 Apr 2017

SOFER PROFESIONIST CAMION

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Este necesara abilitatea de a lucra independent, dexteritate si rapiditate.
Veți avea sansa de a conduce diferite tipuri de camioan, de a lucra intr-un mediu foarte dinamic,
Este necesara cunoasterea limbii engleze, franceze sau germane la nivel conversational, cat si dorinta de imbunatatire a cunostintelor lingvistice
Experienta de domeniu de minimum 2-3 ani,
Cunoasterea limbii engleze sau franceze la nivel conversational
Disponibilitate la o perioada indelungata
Detinerea permiselor de conducere:B,C,E
Detinerea cardului tahografic

Descrierea jobului

Pentru companiile colaboratoare din Belgia, cautam persoane care sa aiba experienta in:
- conducerea diferitelor tipuri de camioane :Daf , Iveco, Man, Scania, conducerea de autovehicole in trafic international de marfa
-cunostinte mimime de mecanica auto
-conducerea diferitelor tipuri de camioane (40 tone) si cu remorca
-daca si cand este cazul sa ajutati la incarcarea/descarcarea marfurilor
-experienta in ceea ce priveste transportul de masini/platforme auto reprezinta un avantaj
-experienta pe basculanta reprezinta un avantaj

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta.
Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.
Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.
Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SOFER PROFESIONIST CAMION  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.A.