Publicat 24 Ian 2021 | Expiră 09 Feb 2021

Sofer profesionist C+E pe comunitate - 1 luna cu 2 saptamani

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

- DIURNA AVANTAJOASA - 65 €/zi - inclusiv zilele in care se merge spre camion si inapoi;
- Salariu de baza pe Romania;
- Plata salariului se face pe data de 28 a lunii. Diurna se plateste la 1 luna, iar dupa 3 luni de lucru se poate opta pentru plata la 2 saptamani.
- Salariul este platit si in perioada in care se sta acasa;
- Se circula doar la program;
- Rutele pe care se circula sunt Austria - Germania tur-retur (90% din curse sunt cu o incarcare si o descarcare);
- Camioane EURO 5 EEV si EURO 6 - MAN TGX XLX;
- Programul de lucru pe comunitate este de o luna si pauza 2 saptamani (4/2). Se rotesc 3 conducatori auto pe 2 autovehicule;
- Transportul de acasa si pana la camion este asigurat de angajator;
- Se poate incepe imediat.

Oferim seriozitate.

Descrierea companiei

Societatea comerciala MBM COMMERCE S.R.L. a fost infiintata in anul 2013 avand ca principal obiect de activitatea vanzarea de produse prin intermediul unui magazin online. Ulterior s-a dezvoltat inspre aria serviciilor avand un portofoliu de 120 de firme carora le ofera servicii de consultanta in domeniul S.S.M..

Incepand cu anul 2016 a facut un nou pas spre dezvoltare achizitionand prima autoutilitara a companiei (MAN TGX 18.440 - 2013) si avand un parteneriat activ cu grupul LKW WALTER (Austria). Momentan detinem 2 ansambluri complete.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer profesionist C+E pe comunitate - 1 luna cu 2 saptamani  -  MBM COMMERCE S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close