Publicat 20 Ian 2016 | Expiră 21 Feb 2016

Sofer personal

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Minim 10 ani de permis de conducere categoria B, persoana educata, cu cel putin o recomandare de la locurile de munca anterioare.
Program de lucru de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 18:00.
Salariu 2000 lei/ luna.
Tel: 0725.333.508

Descrierea companiei

Compania TEKKO Logistik Industry S.R.L. ofera servicii de management integrat la deseurilor pentru platforme industriale.

Detinem toata logistica pentru operatiuni de ecologizare, neutralizare in situ, demolare, transport pentru orice tip de deseu periculos sau nepericulos. Inchiriem si vindem camioane cu carlig, remorci si containere abroll.

Cumparam cantitati importante de deseuri fier, scoarta si lentila fier, deasemenea deseuri neferoase (aluminiu, plumb, zamac, alama / bronz, motoare si cabluri electrice) din toata tara. Asiguram conditii rapide de plata.

Prestam servicii de distrugere produse cu regim special, produse expirate, produse neconforme prin incinerare sau shredderuire.

Expirat
Sofer personal  -  TEKKO Logistik Industry SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close