Sofer, ospatar cu permis categ. B

Bucate pe Roate - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 2340 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Sofer/ ospatar pentru catering si evenimente, program luni-vineri 09:00-17:30 si 2 sambete/luna.

Experienta de ospatar este necesara.

Se va folosi unul dintre autoturismele societatii pentru livrari.

Pentru aranjarea bufetului se vor utiliza elemente de logistica de tipul: chafing dish-uri, expozoare, mese de cocktail si mese de bufet pliabile, racks-uri cu pahare, vesela de ceramica etc.

Diploma de ospatar nu este obligatorie, insa canditatul trebuie sa cunoasca regulile de conduita necesare acestei meserii.

Descrierea jobului

Se asigura o masa pe zi, contract de munca, posibilitati de avansare.
Zona Morarilor, metrou Costin Georgian.

Descrierea companiei

Bucate pe Roate / Carte Blanche isi mareste echipa! Te asteptam sa te alaturi unei echipe formate din peste 40 de persoane cu diferite specializari in domeniul alimentatiei publice. Vei avea ocazia sa lucrezi intr-o companie care detine un spatiu de productie de aproximativ 500 mp, amenajat si complet utilat. Intreaga activitate se desfasoara cu respectarea sistemelor de calitate si siguranta alimentului, implementate impreuna cu Tűv Karpat. Compania noastra detine si o certificare FSSC (Food Safety System Certification), acest standard fiind recunoscut de catre GFSI (Global Food Safety Initiative). Ne mandrim si cu faptul ca am participat la organizarea catering-ului pentru Summit-ul organizat in Sibiu in luna mai a anului 2019, la care au participat 27 de sefi de stat. Compania noastra a fost premiata pentru sustinerea vizitei Papei Francisc la Bucuresti si pentru serviciile de catering prestate la acest eveniment. Experienta noastra in domeniu este de peste 12 ani, suntem intr-o dezvoltare continua si cautam persoane de buna calitate, dornice sa se alature echipei noastre.

Publicat 24 iun. 2021 Reactualizat 5 aug. 2021 Expiră 13 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos