Publicat 27 Ian 2017 | Reactualizat 24 Feb 2017 | Expiră 28 Feb 2017

Sofer masini 7,5 Tone (transport si livrare)

40 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru a aplica pentru această poziţie, trebuie să indepliniti următoarele criterii:
• Permisul de conducere categoria "C" şi sa aveţi experienţa in a conduce un vehicul de 7,5 tone.
• Un nivel bun de conversaţie în limba engleză.
• Un certificat "Certificat de competenţă profesională" (CPC sau IPC).
• Un card de tahograf digital pentru a înregistra orele de conducere.
• O copie a cazierului judiciar.

Descrierea jobului

Tipul jobului: Permanent
Locaţie: Dartford, Tunbridge Wells and Greenford, South-East England, UK

In prezent recrutam 40 de şoferi de masini 7,5T, locul de munca este permanent, la locaţiile de mai sus pentru a livra mobila si produse electrocasnice la adresele de domiciliu ale clienţilor din sud-estul Angliei, se lucreaza in echipa de cate 2, Sofer si Asistent.

Programul de lucru este intre 8 şi 12 ore pe zi, 5 zile pe săptămână şi în perioadele mai aglomerate, până la 6 zile pe săptămână. De asemenea, va fi necesar sa lucraţi si un weekend. Programul unei zi de lucru va începe la 04:30 pana la 18:00.

In cazul în care treceti cu succes de interviu, vom stabili o dată de zbor pentru dumneavoastra sa călătoriţi in Marea Britanie, acest lucru ne va permite sa fiţi preluat de la aeroport şi sa fiti transport la locaţia unde veti lucra. Compania va oferi cazare pentru primele 2 săptămâni, în Marea Britanie.

Ca urmare a sosirii şi în timpul primei săptămâni, veţi lucra ca asistent. In timpul acestei prime săptămâni vi se va face o evaluare de conducere in Marea Britanie pentru a vedea dacă aveţi abilităţile necesare cerute de conducere in Marea Britanie. In cazul în care acestea nu sunt, vom organiza mai multe sesiuni de formare ca şofer pentru dumneavoastra in zilele libere, astfel încât să puteţi fi re-testati.

Salarizare

Salarizarea pentru acest post este:

Perioada de formare iniţială (în primele 6 săptămâni) £ 7,20 pe oră

Săptămâna 7-13 £ 9,00 pe oră

începând cu săptămâna 13 £ 9,50 pe oră

Costul Training-ului

In cazul în care abilităţile de conducere in Marea Britanie nu sunt la nivelul cerut trebuie să aveţi parte de training suplimentar, o sesiune de 4 ore pentru a trece testul de evaluare de conducere al clientului, veţi fi taxat pentru fiecare sesiune suplimentară de 4 ore, la suma de 40 £, pentru a acoperi costurile de combustibil, închiriere de vehicul şi propriul nostru instructor. Nu vom deduce acest cost decât dupa săptămâna 7, când se va castiga £ 9,00 pe oră, iar costul training-ului va fi recuperat într-o perioadă de 2 până la 6 săptămâni, în funcţie de cât de multe sesiuni aveţi nevoie, la £ 20 pe săptămână. In general, nimeni nu are nevoie de mai mult de 3 sesiuni de instruire şi majoritatea conducătorilor auto pot trece la evaluare după 1 sesiune în cazul în care acestea au aceştia deţin o experienţa in a conducere maşini de 7,5.

Cazare

Pe durata primelor 2 săptămâni de la angajare in cadrul companiei veti fi asistat pentru a gasi o chirie convenabila si aproape de locul de munca. Noi vă vom ajuta, de asemenea, cu obţinerea Numarului National de Asigurare şi deschiderea unui cont bancar în Marea Britanie, in care va fi livrat salariul dvs. saptamanal. Noi vă vom oferi o fisa informativa, la interviu, unde veti avea toate detaliile pe care trebuie să le ştiţi, dacă treceti de interviul telefonic. Va fi nevoie sa cititi, sa semnati şi sa retumati fisa înainte de a călători în Marea Britanie.

Pentru a aplica pentru acest job, va rugam sa trimiteti CV-ul via email catre David Richardson — davidjr@drivingedge.com si catre Iulian Lupea - iulianlupea@yahoo.com. Cand trimiti email-ul lui David sau Iulian trebuie sa atasati si o poza a permisului de conducere si cardul CPC/CPI.

Descrierea companiei

Driving Edge Limited

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer masini 7,5 Tone (transport si livrare)  -  Driving Edge Limited