SOFER LIVRATOR

CONSOLIGHT COM SRL 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem o companie cu 100% capital privat românesc, un bun exemplu de antreprenoriat de succes, devenind, în cei 25 de ani de activitate lider în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale. CONSOLIGHT a trecut de la un business mic de distribuție la unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piață.
CONSOLIGHT a avut în cei 25 de ani de existență o creștere susținută și organică pe piaţa materialelor electrice din România, devenind jucător strategic în importul şi distribuţia de sisteme electrice complete, cu cifra de afaceri estimată la 50 de milioane de euro in 2021. Pregătim următorii 25 de ani prin divizia Consotech, vârf de lance în distribuţia soluţiilor electrice smart & eco.
În prezent reușim să acoperim solicitarile a aproximativ 8.000 de clienți la nivel național, cu un portofoliu de peste 60.000 de articole atent selecționate de la furnizori internaționali stabili și cu game de produse diversificate, pentru satisfacerea nevoilor diverse ale consumatorilor (de la cele uzuale sau premium, la cele smart & eco sau cele specifice, din proiecte majore imobiliare sau de iluminat public).
 • Studii medii.
 • Permis auto categoria B.
 • Experienta de cel putin 3 ani in conducerea de autovehicule in trafic intern/international de marfa.
 • Cunostinte minime de mecanica auto.
 • Abilitati de comunicare si relationare.
 • Prezentare optima in fata clientului si partenerilor.
 • Capacitate de organizare si planificare.
 • Serios, responsabil, adaptabil situatiilor si contextului.
 • Spirit de echipa.


Beneficii:
Salariul, pachetul de beneficii și celelalte condiții sunt în concordanță cu nivelul de expertiza si pozitia postului in organigrama.

- contract pe perioada nedeterminata
- program 8 ore / zi (vineri zi scurta)
- bonuri de masa (25 Ron/zi) si bonusuri de performanta

Descrierea jobului

Misiunea jobului:
 • Asigura cerintele de transport marfa pentru activitatile societatii in conditii optime de siguranta si calitate, eliminand riscul de deteriorare a produselor transportate.
 • Este responsabil de gestiunea produselor pe care le transporta, incasand,dupa caz contravaloarea acestora in numerar sau documente de plata.
 • Raspunde de marfa transportata de la incarcare pana la descarcare.
 • Este direct raspunzator pentru folosirea corecta a autovehiculelor si pentru mentinerea acestora in stare buna de functionare.
 • Raspunde de prezentarea la locul de incarcare / descarcare, respectand data si ora mentionata in comanda de transport sau stabilite de comun acord cu persoana din interiorul firmei.
 • Raspunde si coordoneaza procesul de incarcare, indicand modul de asezare si de fixare a marfii.
 • Verifica si raspunde de exactitatatea actelor de primire-predare a marfurilor care fac obiectul transportului (factura, aviz,etc),
 • Raspunde de mentinerea integritatii tuturor documentelor incredintate,
 • Conduce autovehiculul in conditii de siguranta fara a pune in pericol sanatatea si viata persoanelor pe care le transporta, cat si pe a sa. Adopta un stil de conducere preventiv.
 • Intocmeste foile de parcurs.
 • Respecta regulile si procedurile interne ale companiei, dar si legislatia in vigoare.

*se va solicita cazier auto

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Prelucrarea datelor personale:

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “consolight.ro”, prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Consolight Com. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Consolight Com. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Consolight Com, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@consolight.ro

Publicat 18 Iul. 2022 Expiră 17 Aug. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.