Publicat 15 Ian 2021 | Reactualizat 14 Feb 2021 | Expiră 15 Feb 2021

Sofer Livrator

1 post
Expirat
Sofer Livrator
Phoenica Lions’ Food – reunește expertiza a peste 28 de ani de activitate în industria HoReCa a echipei de management Phoenicia Hotels, ani în care peste 2 000 000 de clienți s-au bucurat de serviciile de cazare sau preparatele noastre, fie ca au venit din bucătăria românească, libaneză, italiană sau internațională.

Phoenicia Lions’ Food vine pe piața de food delivery din București cu cel mai cuprinzător meniu, care totalizează peste 200 de preparate din cele mai căutate bucătării din țara noastră: românească, libaneză, italiană, bucătăria tip street food bazată pe burgeri, sandwich-uri și pizza.

Cea mai ambițioasă parte a proiectului, reunită sub numele de bucătărie mediteraneană, cuprinde atât mâncare vegană, raw vegană, vegetariană, dar și produse de regim pentru persoanele care au afecțiuni precum: diabet, boli renale, boli cardiovasculare. De asemenea vor fi prezente și preparate hiper sau hipocalorice pentru persoanele care au nevoie de o astfel de alimentație.
Cultura specifică și experiența bogată a echipei de management și din bucătărie, calitatea ingredientelor folosite, infrastructura de ultimă generație sunt argumentele principale care stau la baza creării unui produs premium, produs și livrat în condiții de siguranță alimentară și medicală totală.
Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra !
Expirat
Sofer Livrator  -  PHOENICIA HOTELS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close