SOFER LIVRATOR - Judet ALBA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Seriozitate
Atentie la detalii

Sa detina permis auto pentru categoria B

Descrierea jobului

Livrare marfuri catre clientii companiei in baza avizelor si facturilor emise pentru zona respectiva.
Responsabilitate in pregatirea marfurilor in depozitul local.

Descrierea companiei

Coriolan este o companie cu peste 25 de ani de activitate in domeniul distributiei de produse cosmetice, detergenti si a produselor de infrumusetare. Distribuim produse de renume - Nivea, L'Oreal, Garnier, Ficosota (Savex, Semana); Sarantis ( Fino, ., Denim, STR-8), TZMO(Bella , Seni) , RB(Vanish, Airwick, Calgon), Reckit Benkiser( Durex, Veet, Sholl), Interstar(Igienol, Aroxol, Rivex, Biocarpet) , Papillon(Loncolor) , AC Marca(Sanytol) , Hunca(Caldion) , Mirato(Mil Mil) , Delia, Uroda etc. in peste 5000 de clienti din zona Moldovei ,Brasov si Alba.
Pentru a reusi in acest mediu am inchegat un colectiv de peste 200 de salariati pregatiti, referindu-ne atat la echipele de vanzari, la echipa de logistica, cat si la personalul administrativ si de conducere. Suntem in continua crestere si cautam tot timpul oameni pregatiti, cu experienta si dornici de afirmare intr-o echipa profesionista.

*** Doar candidatii care se potrivesc descrierii solicitate vor fi contactati in vederea stabilirii unui interviu
Publicat 4 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.