Publicat 03 Mai 2019 | Reactualizat 31 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

Sofer livrare marfa Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

· permis auto categoria B
· fara cazier judiciar
· fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat)
· studii medii
· experienta de cel putin 3 (trei) ani in conducerea de autovehicule in trafic intern/international de marfa
· cunostinte minime de mecanica auto
· cunoasterea la nivel conversational a unei limbi de circulatie internationala reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

· Asigura cerintele de transport pentru activitatile societatii (90%: Timis + Arad; 10%: Caras + Hunedoara) in conditii optime de siguranta si calitate, eliminand riscul de deteriorare a produselor transportate.
· Are in gestiune produsele pe care le transporta incasand,dupa caz, contravaloarea acestora in numerar,sau documente de plata.
· Raspunde de marfa transportata de la incarcare pana la descarcare.
· Este direct raspunzator pentru folosirea corecta a autovehiculelor si pentru mentinerea acestora in stare buna de functionare.
· Raspunde de prezentare la locul de incarcare / descarcare, respectand data si ora mentionata in comanda de transport sau stabilite de comun acord cu persoana din interiorul firmei.
· Raspunde si coordoneaza procesul de incarcare, indicand modul de asezare si de fixare a marfii.
· Verifica si raspunde de exactitatatea actelor de primire-predare a marfurilor care fac obiectul transportului (factura, aviz,etc), raspunde de marfa transportata de la locul incarcarii pana la locul descarcarii.
· Raspunde de mentinerea integritatii tuturor documentelor incredintate,
· Conduce autovehiculul in conditii de siguranta fara a pune in pericol sanatatea si viata persoanelor pe care le transporta, cat si pe a sa; adopta un stil de conducere preventiv.
· Instruieste conducatorii auto nou angajati.
· Intocmeste foile de parcurs si asigura transportul in bune conditii a marfii.

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Expirat
Sofer livrare marfa Timisoara  -  Consolight

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close