Publicat 01 Feb 2021 | Reactualizat 27 Feb 2021 | Expiră 03 Mar 2021

Sofer Distributie

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în Transport / Distributie, Vanzari

Candidatul ideal

* Experienta in domeniul gestiunii si a distributiei
* Cunostinte in domeniul instalatiilor constituie avantaj
* Permis de conducere categ B
* Familiarizat cu documentele fiscale si de incasare (facturi, avize, chitante, CEC-uri, bilete la ordin)

Descrierea jobului

* Efectuarea distributiei pe rutele stabilite
* Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii din portofoliu
* Gestionarea cu atentie a marfurilor aflate in depozit
* Participarea activa la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii

Descrierea companiei

Începând din 2009, de la înființarea firmei, am acumulat o experiență vastă în comercializarea de instalații și echipamente de încălzire, Deținem o gamă completă și variată de produse HVAC și ne-am dezvoltat o rețea națională de distribuție bine pusă la punct: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 9 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu și Timișoara.

Dorința noastră de creștere, dezvoltare și de îmbunătățire constantă a serviciilor oferite ne-a adus parteneriate de care suntem mândri:

- din ianuarie 2010 facem parte din grupul olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros al produselor HVAC-S (încălzire, ventilație, aer condiționat și instalații sanitare), grup din care fac parte și alte societați din Germania și Olanda.

- din aprilie 2010 suntem membri VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC, fondată în anul 1971 și reprezentată în peste 295 de locații din Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Polonia, România, Spania, Austria, Slovacia, Portugalia, Franța și Lituania.

Sofer Distributie  -  SC UNIPREST INSTAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close