Publicat 29 Nov 2019 | Expiră 30 Dec 2019

Sofer de TIR - ITALY

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MG Agency recruteaza Soferi profesionisti de TIR - FRIGO- PRELATA - CISTERNA pentru companie client care opereaza in industria de transporturi din ITALIA, cu permisul de conducere cat. C+E, atestat transport marfa pentru nationale (ITALIA) si internationale (EUROPA). Experienta anterioara dovedita de minim 3 luni. Limba italiana la nivel conversational. Rute nationale (Italia) si internationale (Europa). Introducere cu contract pe perioada determinata. Sediu: Italy (Milano, Verona, Parma, Modena, Trento, Bolzano, Pordenone, Venezia, Torino, Padova). Retributie: 2.300-2.500 euro.

Descrierea jobului

MG Agency recruteaza Soferi profesionisti de TIR pentru companie client care opereaza in industria de transporturi din ITALIA.

Descrierea companiei

Agent de munca temporara

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Sofer de TIR - ITALY  -  MG Agency S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close