Publicat 14 Mai 2019 | Reactualizat 13 Iun 2019 | Expiră 17 Iun 2019

Sofer de camion - Pentru tururi de zi

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sofer de camion pentru tururi de zi

Suntem liderul companiei de indoire a armaturii de fier din Allgau cu peste 140 de angajati.Furnizam companiilor de constructii in regiunea sudica a Germaniei si in Austria cu oteluri de armare si produse de costructii.Datorita industriei de constructii grele vom continua sa crestem si cautam muncitori.

Sarcinile Dumneavoastra:
-aprovizionarea santierelor de constructii ale clientilor nostrii cu fier,pachete cu fier ,legaturi de fier care se descarca cu macarale de pe santier sau cu masinile noasre cu macara.
- livrarea pe o raza de 120 de kilometri idin Maktoberdorf,Germania si Austria.

Parcul nostru auto are 12 cap-tractor cu remorca,deschisa ,fara prelata, 8 masini solo cu 3 acse si o parte masini cu macara.

Dorim experienta, permis ,clasa CE,avantaj persoanelor cu permis de macara.

Oferim cursuri de limba germana, cazare cu camera dubla sau single, costul pentru camera single,cu utilitati (electricitate, incalzire, gunoi,etc) aproximativ 230-250 euro,iar pentru camera dulba aproximativ 140-160 euro.Utilizarea unor spatii comune cum ar fi bucataria si baia

Dupa 5 saptamani de lucru, angajatul va primii o saptamana libera sau 10 saptamani de lucru,2 saptamani libere.

Taxa de cazare gratuita de 5 euro pe noapte cu conditia ca domiciliul soferului sa ramana in tara sa de origine.
Oferim plata la ora de munca, dupa perioada de proba, pentru soferie, care au fost punctuali la munca si au descarcat correct
Pentru vorbit bine limba germana 15,35 Euro
Vorbit slab limba germana - 14.35 Euro
Nu vorbitilimba germana - 13.35 Euro
Oferim plata la ora de munca.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer de camion - Pentru tururi de zi  -  ATTERER Stahcenter GmbH