Sofer de autoturisme si camionete

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

CERINTE

Posesor permis de conducere valid categoria B (fara suspendarea dreptului de conducere a autovehiculului);
Cazier judiciar fara antecedente;
Experienta de minim 2 ani in domeniul distributiei.

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI

Asigura transportul marfii de la sediul punctului de lucru catre sediile clientilor, pe baza documentelor si a rutei prestabilite;
Preia de la sediul clientilor documentele pentru achitarea marfii livrate sau documentele de retur a marfii;
Asigura activitatea de verificare, numarare, impachetare si etichetare corespunzatoare a marfurilor comercializate de companie;
Asigura descarcarea si incarcarea marfurilor din si in mijloacele de transport;
Este responsabil de respectarea traseului;
Verifica, impreuna cu clientul, cantitatea si calitatea marfii livrate;
Asigură buna funcţionare a autoturismului din dotare, efectuarea reviziilor si curăţenia / curatarea acestuia;
Este responsabil de integritatea autoturismului si a bunurilor transportate;
Manifesta o atitudine de corectitudine si integritate in raport cu colegii, clientii, concurenta;
Foloseste resursele oferite de companie in mod judicios si eficient.


OFERTA

Contract de munca pe perioada nedeterminata;
Salariu fix;
Bonusuri de performanta;
Bonuri de masa.

Descrierea companiei

Cu o istorie de peste 24 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu ultimii cinci ani compania a cunoscut extinderi de linie – vezi divizia de curatenie Pura, si-a asumat deschiderea catre zona de retail, iar la nivel intern a inregistrat transformari de substanta la capitolul „alinieri la ultimele noutati tehnologice”. Astazi, datorita programului de digitalizare, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi tuturor clientilor accesul la consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri sau despre intreaga gama de produse din portofoliul furnizorilor, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.

Renania sustine principiul egalitatii si diversitatii in ocuparea fortei de munca si se opune tuturor formelor de discriminare ilegala sau nedreapta pe motive de varsta, dizabilitate, sex, realocare de gen, orientare sexuala, sarcina si maternitate, rasa, religie sau credinta, casatorie si parteneriate civile. Credem ca este in interesul superior al companiei si al tuturor celor care lucreaza in ea, sa ne asiguram ca resursele umane, talentele si abilitatile disponibile in intreaga comunitate sunt luate in considerare atunci cand apar oportunitati de angajare. Daca aveti un handicap sau o nevoie speciala care necesita asistenta sau ajustari la aranjamentele de lucru sau de interviu, va rugam sa ne informati si va asiguram ca vom depune toata diligenta necesara sa le adresam.

Pentru detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului European privind protectia persoanelor fizice referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va rugam sa consultati Nota de Informarea Renania Trade privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor, respectiv Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, care se gasesc pe pagina de Cariere de pe site-ul companiei noastre.

Publicat 9 nov. 2021 Reactualizat 9 dec. 2021 Expiră 9 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.