Publicat 07 Sep 2021 | Reactualizat 21 Sep 2021 | Expiră 07 Oct 2021

Sofer curierat cat b Marea Britanie

900 posturi

Candidatul ideal

Vrei un job de curier în Marea Britanie?🚚

Hai să lucrezi alături de cea mai mare flotă de curieri!📦

Fast Despatch Logistics ( FDL) este în căutare de șoferi pentru curierat cu permis categoria B. 👀


Candidatul ideal:

* Să aibă pre-settlement sau settlement

* Să dețină permis de conducere categoria B, de minim 2 ani

* Să fie dornic de muncă și serios

* Limba engleză nu este obligatorie

Descrierea jobului

Ce oferim:

* £100 net, după taxe și cheltuieli cu cazarea

* Colaborare până la 25.12.2021

* Mașină Gratuită (Ford Transit, Opel Vivaro, Mercedes Vito, etc.)

* Transport Gratuit dus-intors cu autocarul (RO-UK-RO) pentru minim 4 săptămâni de muncă

* Banii se iau săptămânal (ce se muncește săptămâna în curs se iau in urmatoarea săptămână)

* Sunteți plătiți și pentru training

* Consultanță

Descrierea jobului:

* livrează expedițiile în zona arondată;

* respectă standardele de calitate și procedurile de curierat.

Obligatoriu:

* sa detineti un smartphone

O zi de muncă:

* Dimineața se ajunge la depozit, unde încărcați duba cu ruta prestabilita, timpul de încărcare, în medie, este de 10-15 minute, pachetele fiind deja sortate și asezate pe cuști (95% din pachete sunt sub 5kg), după care se începe livrarea; livrarea se face prin aplicația noastră instalată pe telefonul Dumneavoastra, cel mai rapid si simplu sistem de livrat, rutele sunt precalculate pentru 9 ore, se pot termina mai repede sau mai greu în funcție de fiecare persoană.

☎️Suna acum la 031 229 7075☎️

*numar cu tarif normal

#locdemunca #loc #de #munca #job #curierat #sofer #soferii #curier #anglia #MareaBritanie #jobsofer #strainatate #amazon #ups #dpd #dhl #hermes #yodel #muncaanglia


*) Acest anunt este proprietatea Fast Despatch Logistics LTD, societate înregistrată in Marea Britanie, cu sediul in UK, 85a Kings Dyke, Whittlesey, Peterborough, PE7 1PG, iar drepturile de autor asupra întregului conținut al acestuia, inclusiv imaginile, bazele de date, anunțurile, aparțin in totalitate acesteia.

Descrierea companiei

Fast Despatch Logistics LTD suntem una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, si cel mai mare partener logistic al Amazon Logistics UK.

In momentul de fata activam in 5 tari: Marea Britanie, Franta, Germania ,Romania si India. Italia si alte tari din Europa sunt pe lista noastra.

In momentul de fata avem peste 3000 de soferi la nivel Mondial.

Activam in 40 locatii in Marea Britanie, 5 Locatii in Franta, 2 locatii in Germania. Urmeaza sa ne extindem in toata Europa cu echipa noastra de profesionisti.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer curierat cat b Marea Britanie  -  Fast Despatch Logistics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close