Publicat 07 Sep 2021 | Reactualizat 14 Sep 2021 | Expiră 07 Oct 2021

Sofer Curierat Cat B Germania

700 posturi

Candidatul ideal

Hai in Germania!

Vrei un job de curier?

Contract pe 1 an cu posibilitate de trecere pe nedeterminat?

Fast Despatch Logistics este in cautare de soferi pentru curierat cu permis categoria B pentru depozitele din Germania

Candidatul ideal:

*Sa detina permis de conducere categoria B de minim 1 ani

*Sa fie dornic de munca si serios

*Limba germana nu este obligatorie

Descrierea jobului

Ce oferim:

* 12Euro/ora Brut (se lucreaza minim 8 ore maxim 10 ore )

* 10Euro/zi net diurna (pentru zilele cu minim 8 ore muncite )

*Cazare Gratuita 2 luni

*Contract pe perioada de 1 an (dupa care se poate face pe perioada nedeterminata)

*Masina Gratuita(Ford Transit,Opel Vivaro,Mercedes Vito,etc.)

*Transport Gratuit cu autocarul

*Bani se iau pe data de 15 a fiecarei luni

*Sunteti platiti si pentru training (4 zile de training cu 60% din salariul normal)

*Telefon pentru livrat

*Consultanta

Descrierea jobului:

Programul este de luni până vineri şi aproximativ 2 sâmbete pe lună.Se lucrează minim 8 ore, maxim 10 ore pe zi, depinde de tură, cu 30-45 minute pauză. Munca începe dimineaţa la depozit, veţi fi anunţat de dispecer de la ce oră exact. La depozit se incarcă pachetele in dubă. Pachetele nu sunt grele, sunt plicuri si pachete mici. Se lucrează pe maşini de 2,5-3.5 tone. Maşina va rămâne ca să mergeţi acasă cu ea când terminaţi munca şi să vă întoarceți dimineaţa la depozit (se deconteaza maxim 30 km dus si 30 km intors din naveta). Maşina nu se foloseşte in scop personal, fără acordul conducerii. În caz de orice avarie de care sunteţi dumneavoastră responabil sau nu indiferent cât de minor este, trebuie anunţat pe loc, urgent persoanei responabile care v-a predat maşina in prima zi de muncă. Scannerul cu care se lucrează este in limba română.
Pachetele dimineaţa sunt deja pregătite la depozit pentru fiecare şofer în parte, nu trebuie să staţi la bandă să le preluaţi, le aveţi pregătite in nişte saci/genți pe cărucioare. Se scanează sacii înainte de a fi băgați in dubă şi restul pachetelor din cărucior şi automat se incarcă pe Scanner toate pachetele şi vi se şi configurează traseul de la primul până la ultimul Stop.

Suna acum la 031 229 7075.

Numar cu tarif normal

#locdemunca #loc #de #munca #job #curierat #sofer #soferii #curier #germania #jobsofer #strainatate #amazon #ups #dpd #dhl #hermes #yodel #muncagermania

Acest anunt este proprietatea Fast Despatch Logistics LTD, societate înregistrată in Marea Britanie sub nr., cu sediul in UK,85a Kings Dyke, Whittlesey, Peterborough,PE7 1PG, iar drepturile de autor asupra întregului conținut al acestuia, inclusiv imaginile, bazele de date, anunțurile, aparțin in totalitate acesteia.

Descrierea companiei

Fast Despatch Logistics LTD suntem una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, si cel mai mare partener logistic al Amazon Logistics UK.

In momentul de fata activam in 5 tari: Marea Britanie, Franta, Germania ,Romania si India. Italia si alte tari din Europa sunt pe lista noastra.

In momentul de fata avem peste 3000 de soferi la nivel Mondial.

Activam in 40 locatii in Marea Britanie, 5 Locatii in Franta, 2 locatii in Germania. Urmeaza sa ne extindem in toata Europa cu echipa noastra de profesionisti.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer Curierat Cat B Germania  -  Fast Despatch Logistics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close