de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Nov 2019 | Expiră 05 Dec 2019

Sofer cu experienta in transport agabaritic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam sofer cu experienta in transport agabaritic- agabaritic pentru clientul nostru, o firma de transport si logistica cu o traditie de 10 ani . Suntem in cautare de noi colegi – soferi profesionisti cu atestat agabaritic.
Soferul trebuie sa fie caracterizat de bun simt si dorinta de a munci, de harnicie si onestitate. La transport agabaritic, trebuie sa iti si placa. Atentia distributiva, inteligenta nativa si rezistenta la factorii de stres, sunt elemente importante impreuna cu cunostintele de mecanica.
1.Soferi cu minim un 3 ani experienta in transportul agabaritic
2. Atestate profesionale de marfa + agabaritic.
3. Card tahograf
4. Cazier juridic curat
5. Cazier Auto curat
6. Analize medicale + aviz psihologic
7.Sunt mereu de urmarit: pozitionarea optima a marfurilor pe trailer, amararea si semnalizarea acestora, condusul cu prudenta.
Avem respect pentru sofer, atat in modul de lucru, cat si in retribuirea acestuia!
8. Nu selectionam soferi care sa conduca doar pe rute nationale sau doar pe rute internationale. Toti trebuie sa faca ambele tipuri de transporturi.
9.Se urmaresc curse Tur-Retur in asa maniera incat soferii sa petreaca wekendurile acasa cel putin 1 data la 2 saptamani (la libera intelegere cu clientii)
10.Pastrarea unei stranse legaturi cu personalul din birou

Descrierea jobului

1. Soferi cu minim un 3 ani experientain transportul agabaritic
2. Atestate profesionale de marfa + agabaritic.
3. Card tahograf
4. Cazier juridic curat
5. Cazier Auto curat
6. Analize medicale + aviz psihologic


Sunt mereu de urmarit: pozitionarea optima a marfurilor pe trailer, amararea si semnalizarea acestora, condusul cu prudenta.
Atentie: urmarim sa fie condus tot timpul de conducere, confor AETR, nu mai putin, dar nici mai mult.
Avem respect pentru sofer, atat in modul de lucru, cat si in retribuirea acestuia.

SALARIU ATRACTIV

Descrierea companiei

Firma BTP GOLD este o companie cu sediul in loc. Gilau, judetul Cluj. Obiectul principal al activitatii noastre consta in efectuarea transporturilor agabaritice nationale si internationale. Avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu de activitate, suntem in masura sa le oferim clientilor nostri cele mai bune si rapide servicii, iar seriozitatea, siguranta si profesionalismul cu care tratam fiecare proiect de transport agabaritic in parte ne-au adus un renume bun in acest domeniu.

Expirat
Sofer cu experienta in transport agabaritic  -  SC BTP GOLD SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close