Publicat 29 Oct 2020 | Reactualizat 28 Nov 2020 | Expiră 29 Nov 2020

Sofer comunitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- posesor permis de conducere cat. C + E;
- atestat transport marfa;
- card tahograf;
- experienta in conducerea autovehiculelor in trafic international,
- seriozitate, onestitate, disponibilitate, initiativa

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- transportarea marfurilor pe rute intracomunitare conform instructiunilor primite de la dispecerat;
- comunicarea permanenta cu dispeceratul cu privire la starea ansamblului si a marfurilor, a incarcarilor/descarcarilor si a eventualelor incidente;
- transmiterea in timp real a datelor referitoare la transport (copii dupa CMR, situatii, documente);
- respectarea timpilor de condus, munca si odihna conform legislatiei in vigoare.

Descrierea companiei

TIM TRANS INTERNATIONAL are ca domeniu principal de activitate “Transportul International de marfuri” si a fost infiintata in anul 2015 ca urmare a initiativei a doi parteneri cu experienta in domenile trasnporturi si administratie. Scopul nostru este de a construi relatii durabile si de a lucra eficient impreuna cu partenerii. Principalul nostru obiectiv este “Satisfactia colaboratorilor” prin asigurarea unor servicii de calitate, seriozitate si promtitudine, disponibilitate si punctualitate, eficienta si profesionalism.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Sofer comunitate  -  TIM TRANS INTERNATIONAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close