Publicat 12 Sep 2018 | Reactualizat 10 Oct 2018 | Expiră 13 Oct 2018

SOFER CISTERNA ADR

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru depozitele din Fundulea- Calarasi, Craiova- Dolj, Zadareni-Arad, Ocna Mures- Alba, Roman- Bacau, Sercaia- Brasov cautam candidati ce isi doresc sa lucreze ca soferi profesionisti in industria petroliera.

Cerinte:

  • Persoana responsabila cu experienta de minim 5 ani demonstrabila pe vehicule de 40 tone (autotractor+semiremorca cisterna, autocisterna+remorca).
  • Cunostiinte solide de legislatie rutiera, ADR.
  • Obligatoriu carnet conducere C+E, atestat profesional, card tahograf, Atestat ADR colete si cisterne, analize medicale si psihologice emise de firme agreate ARR, cazier judiciar, recomandari de la ultimul loc de munca.

Descrierea jobului

Puncte de lucru:
Fundulea (Calarasi)
Roman (Bacau)
Sercaia (Brasov)
Craiova ( Dolj)
Zadareni ( Arad)
Ocna Mures ( Alba)

Descrierea companiei

OSCAR DOWNSTREAM SRL este cel mai mare anteprenor roman independent de pe piata oil&gas si primul furnizor in Romania al serviciului de alimentare carburanti prin intermediul statiilor de incinta.
www.oscars.ro

Expirat
SOFER CISTERNA ADR  -  OSCAR DOWNSTREAM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close