Publicat 23 Oct 2020 | Expiră 23 Nov 2020

Sofer Categoria C

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Quanta Resurse Umane recruteaza pentru pozitia de Sofer categoria C, pentru un producator din domeniul alimentar.

Cerinte:
Permis auto categoria C;
Minim 2 ani experienta in domeniu;
Atestat valabil si card tahograf;
Studii medii de preferat;
Capacitate de organizare si planificare;
Orientarea catre client si realizarea de obiective.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Se lucreaza pe masini de 7.5 sau tir, in functie de nevoile de transport;
Se verifica starea tehnica a vehiculului inainte de plecarea in cursa;
Planifica traseul de livrare zilnic catre clienti;
Preda marfa catre clienti conform documentelor de livrare.

Alte informatii:
Locatia este la km 23 Bucuresti – Pitesti;
Programul de lucru in ture;
Se asigura transportul din Bucuresti;
Salariu net mediu: 3.500 lei.

Pentru detalii: 0733.940.132, mtrasca@quanta.com

Descrierea companiei

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Suntem un grup multinational specializat in servicii dedicate resurselor umane. Infiintat in 1998 in Italia, Quanta Group detine azi birouri si in Elvetia, Statele Unite ale Americii, Romania, Brazilia si Republica Ceha.

Inca din anul 2002, odata cu infiintarea Quanta Romania, ne-am specializat pe o piata de nisa cum este cea a Recrutarii si Selectiei in domeniul aerospatial si am continuat explorand domenii noi si oferind servicii care includ: munca temporara, recrutare si selectie, detasare internationala, consultanta organizatională, managementul personalului, training, consultanta in elaborarea de proiecte cu finantare europeana si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare.

Expirat
Sofer Categoria C  -  Quanta Resurse Umane SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close