Publicat 12 Sep 2019 | Reactualizat 12 Oct 2019 | Expiră 13 Oct 2019

SOFER CATEGORIA C

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana serioasa, dispusa la program prelungit de lucru, organizat si punctual, cu experienta in domeniul transporturilor sau in domeniul salubrizarii de min 2 ani, cu atestate profesionale valabile.

Descrierea jobului

Tranport si colectare deseuri nepericuloase, activitati de periere mecanizata, stropire si deszapezire in Bucuresti si zonele limitrofe.
Oferim pachet salarial atractiv : salariu motivant, bonusuri lunare, tichete de masa, plata orelor suplimentare, spor ore de noapte, plata orelor lucrate in zile de sarbatoare, prime ocazionale de Paste si Craciun.
Garantam plata salariului la timp!

Descrierea companiei

SC Servicii Salubritate Bucuresti SA este o companie privata care activeaza pe piata romaneasca inca din anul 2000, ce presteaza servicii de colectare si tranport deseuri, precum si alte activitati in domeniul salubrizarii si se afla in continua dezvoltare in domeniul prestarilor de servicii.

Expirat
SOFER CATEGORIA C  -  SC SERVICII SALUBRITATE BUCURESTI SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close