Publicat 27 Feb 2018 | Expiră 30 Mar 2018

SOFER CAMION DE MARE TONAJ COMUNITATE

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Comunicare, coerenta in exprimare
- Lucru in conditii de stres
- Aptitudinea de a lucra cu documente
- Planificarea si organizarea activitatilor
- Respectarea instructiunilor scrise si verbale
- Atentie si spirit de observatie
- Punctualitate
- Asumarea responsabilitatilor
- Apt din punct de vedere medical si psihologic conform examinarilor periodice
- Fara antecedente grave la circulatia pe drumurile publice in ultimele 36 de luni cum ar fi consumul de bauturi alcoolice si/sau accidente grave de circulatie.

Descrierea jobului

Cunostinte : studii medii (de dorit)
permis de conducere categoria B+E, C+E
- experienta : minim 3 ani transporturi internationale
- adr
- 1900 Euro fara ADR total diurna, inclus salariul RO
- 2000 Euro pentru cei care au atestat ADR total diurna, inclus salariul RO
- 1800 Euro inclus salariul RO pentru echipaj, ambii cu atestat ADR
- 2300 Euro Tandem, inclus salariul RO

a) perioada de derulare a transporturilor interne si internationale de marfuri este de 8 saptamani, urmata de o perioada de recuperare de 2 saptamani.Programul de lucru propriu-zis este supus respectarii normelor AETR si a celorlalte dispozitii legale in vigoare referitoare la transporturile de marfuri.Dupa perioada de recuperare, salariatul este obligat sa se prezinte la sediul societatii.
b) are obligatia sa asiste la incarcarea si descarcarea marfurilor transportate, permitand efectuarea acestor operatiuni astfel incat pe parcursul transportului sa se asigure securitatea marfurilor si sa se preintampine deplasarea acestora (prin folosirea chingilor de forta si ancorare), degradarea, distrugerea sau producerea unor evenimente rutiere;
c) asista la incarcarea marfii urmarind numarul coletelor incarcate, marcajul acestora, starea aparenta a ambalajului si a marfii;
d) daca in urma verificarilor la incarcarea marfii soferul constata nereguli, anunta beneficiarul sa ia masuri imediate de remediere. In cazul in care beneficiarul nu ia masuri imediate de remediere, soferul are obligatia de a informa seful ierarhic (coordonatorul de transport) care decide cu privire la executarea transportului;

Descrierea companiei

Prestator de servicii de logistica cu traditie: Close to your business.

Specialist in logistica contractuala si de retea

Incepind cu aprilie 2010, Quehenberger Logistics redevine activa sub numele ei anterior pe pietele din Austria si Europa de Est. Companie cu traditie in Austria, Quehenberger Logistics este detinuta acum de Christian Fürstaller, Rodolphe Schoettel, precum si de fostul proprietar, Rudi Quehenberger.

Specialist in retele de transport si logistica contractuala, Quehenberger Logistics are propria retea de grupaje in Austria precum si in alte 56 locatii din Europa de Est si de Sud-Est. Cu un numar de angajati ce depaseste cifra de 2.700, Quehenberger Logistics ofera o gama larga de servicii in domeniul transportului si al logisticii. Serviciile de logistica externalizata reprezinta unul din nucleele de competenta ale grupului care, in calitate de partener extern, participa intens si activ la optimizarea proceselor logistice ale clientilor sai.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SOFER CAMION DE MARE TONAJ COMUNITATE  -  QUEHENBERGER LOGISTICS ROU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close