Publicat 12 Ian 2019 | Expiră 12 Feb 2019

Sofer Autocamion International

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Sofer profesionist CE pentru transport international, in echipaj (Spania-Belgia-Olanda-Anglia), cu experienta in transport cu camioane frigorifice.

Descrierea jobului

Se ofera salariu intre 2100-2400 euro, cu posibilitate de marire in functie de experienta si aptitudini profesionale.
-Se ofera salariu +diurna de 4200 euro pe cabina, la echipaj gata format cu experienta pe frigorific.
-Transportul dus- intors asigurat de catre societate.
- Se ofera bonusuri in functie de performante.

Descrierea companiei

MIRUCAM EXPRES SRL activeaza in domeniul transporturilor internationale, fiind o societate cu capital integral privat in continua expansiune. Are in dotare vehicule noi echipate cu sisteme de comunicaţii, localizare, mesagerie, telemetrie de refrigerare la remorci, termografe omologate. Printre obiectivele societatii se numara eficienta, longevitatea, responsabilitatea fata de angajati, orientarea spre clienti prin flexibilitate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer Autocamion International  -  MIRUCAM EXPRESS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close