Sofer autoblindata transport valori

Brink's Cash Solutions (RO) SRL 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Brink's Cash Solutions (RO), furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a Brink s Company, liderul global in gestionarea numerarului recruteaza persoane integre, responsabile si dinamice pentru echipaje transport valori: soferi autoblindata.

CERINTE POST:
  • Studii medii
  • Disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente;
  • Permis de conducere categ. B+C, preferabil cu atestat de transport marfa si experienta profesionala minim 3 ani; Cazier auto curat.

Descrierea jobului

DESCRIEREA JOB-ULUI:
  • Conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne;
  • Colaborarea cu agentii de securitate transport valori din echipaj.


OFERTA (bonusuri, beneficii):
- tichete de masa in valoare neta de 400 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna;
- acordarea sporului de noapte in procent de 25% si spor de week-end in procent de 15% in raport cu numarul de ore lucrate;
- spor de fidelitate;
- posibilitate ore suplimentare - platite cu spor de 100%.
- 22 zile concediu de odihna platit/an;
- contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la timp, siguranta locului de munca;
- tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata;
- training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru;
- posibilitate de promovare in cadrul echipei;
- posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare.

Descrierea companiei

Brink's Cash Solutions (RO) SRL este parte a Brink’s Company, liderul global in gestionarea numerarului, servicii de siguranta logistica si solutii de plata, incluzand servicii de transport numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (inclusiv externalizarea tezaurului, procesare numerar si servicii de depozitare numerar), precum si transport international de valori. Printre clientii nostri se numara institutiile financiare, retaileri, agentii guvernamentale (inclusiv bancile centrale), monetarii, magazine de bijuterii si alti operatori comerciali din intreaga lume. Reteaua noastra globala de operatiuni din 47 de tari deserveste clientii din peste 100 de tari.

Brink's Cash Solutions (RO) SRL, companie specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate), este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 7 Centre de Procesare si 20 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 2000 de angajati.

Puteti consulta Nota de Informare privind politica Brink's de procesare a datelor cu caracter personal in procese de recrutare si selectie pe pagina de cariere https://ro.brinks.com/ro/careers-home sau la http://bit.ly/Informare_Recr.

Publicat 23 Sept. 2022 Expiră 23 Oct. 2022
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.