Publicat 08 Aug 2019 | Expiră 07 Sep 2019

Sofer + Ajutor de dreapta la livrare de electrocasnice

50 posturi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie serios , punctual , harnic , integru

Descrierea jobului

Jobul presupune livrare de electrocasnice si bunuri generale livrate in echipe de cate 2 oameni ( sofer+ ajutor).
Trebuie minim limba engleza sau in mod ideal limba germana. Se lucreaza pe o masina de 3.5 tone deci pt sofer e nevoie doar de permis cat B. Pentru sofer e necesar un minim de 1 an de zile muncit intr-un domeniu care implica soferia.
Candidatii trebuie sa fie persoane apte din punct de vedere medical si fizic deoarece se livreaza produse care uneori depasesc 100 kg (gen masini de spalat sau frigidere mari)
Se livreaza in medie 15-20 clienti pe zi.
Se ofera contract de munca la o firma nemteasca , 4 saptamani de concediu pe an , asigurare medicala , pensie etc. Contractul se semneaza pe o perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 6 luni
Salariul care se ofera este de 2250€ brut(aprox 1650€ net) pentru sofer si 1900€ brut (aprox 1450€ net) pentru ajutor (se ofera o marire de 100€ dupa 3 luni). Daca e nevoie se poate oferi si cazare, care in functie de zona in care se lucreaza este intre 150€ si 300€ de persoana.

Descrierea companiei

Suntem o companie de transport din Bayern cu peste 200 de angajati si aproape un deceniu de existenta.
Suntem alcatuiti din 95% staff romanesc deci muncind in compania noastra ne simtim ca acasa.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer + Ajutor de dreapta la livrare de electrocasnice  -  BTL-Logistik GMBH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close