Publicat 11 Mar 2019 | Reactualizat 10 Apr 2019 | Expiră 11 Apr 2019

Social Media Specialist for YouTube & Pinterest

1 post
Expirat
Ringier România caută o persoană talentată și pasionată de Social Media, cu accent primar pe YouTube și Pinterest, pentru a face management-ul tuturor conturilor noastre de publishing (Elle, Unica, Viva, Avantaje, Libertatea, Gazeta Sporturilor, Auto-Bild etc.) Candidatul ideal

	Ești un creator sau o creatoare de conținut cu experiență extinsă în YouTube și/sau Pinterest, și ne-o poți dovedi prin canalele și profilele pe care le administrezi.
	Te descurci să faci video și foto editare în orice tool popular (AfterEffects / Premiere / Lumen5 / Photoshop / Canva / Pixlr sau orice combinație similară).
	Lucrezi rapid și eficient și poți produce câteva filme sau postări pe zi, fără probleme, pe baza materialelor primite.
	Ești familiarizat/ă cu principii de SEO de bază, știi să compui un text în jurul unor cuvinte cheie și să faci research simplu legat de ce e trending.
 NEAPĂRAT

	2+ ani de experiență în crearea de conținut pentru YouTube și/sau Pinterest la nivel profesional sau personal, cu standarde înalte de calitate;
	1+ ani de experiență în video și foto editare, care se vede în rapiditatea cu care lucrezi;
	1+ ani de experiență în scrierea de conținut text;

OPȚIONAL


	1+ an de când te-ai familiarizat cu noțiunile de bază de SEO;
	Ușurința lucrului în echipă, cu oameni multidisciplinari care te vor ajuta să generezi conținut atât pentru YouTube cât și pentru Pinterest;
	Abilitatea de a coordona mai multe conturi simultan, fără să te încurci și fără dificultăți în a ține pasul cu toate;
	Simț critic și abilitatea de a prevedea trend-urile de conținut și interesul popular.

BENEFICII


	Știm că nu te motivează doar salariul, ci mai degrabă plăcerea de a livra conținut de impact și de a ajuta followerii să fie informați și „entertained”, însă noi credem că pachetul salarial e foarte motivant pentru aria de social media, bugetul maxim fiind de 4000 lei net pentru candidatul ideal, cu multă experiență în domeniu.
	Flexibilitatea e cuvântul cheie: contractul de drepturi de autor îți permite să lucrezi o parte din timp de acasă sau de la cafeneaua preferată. Avem nevoie să vii 2-3 zile pe săptămână la birou, să te sincronizezi cu colegii din redacție și din echipa de SEO. Nu vei avea program fix, doar target zilnic de postări sau clipuri.
	Îți asigurăm expunere către nu mai puțin de 8+ milioane de români și străini vorbitori de română care fac parte din publicul nostru uzual, pe mai multe publicații din grupul Ringier.
 Despre Ringier RomâniaSuntem divizia română a unei corporații multinaționale de media, care are 3 business unit-uri aici: eJobs.ro, Imobiliare.ro și Publishing. Livrăm conținut și soluții.

Suntem peste 500 oameni în 2 birouri: București și Timișoara. Compania mamă a fost fondată în 1833 în Elveția și este o afacere de familie care a ajuns la a 5-a generație, cu mai mult de 6500 angajați în 14 țări și peste 230 brand-uri și proprietăți pe toate continentele. Suntem o corporație globală de media. Aplică apăsând butonul oranj de mai jos.
Expirat
Social Media Specialist for YouTube & Pinterest  -  Ringier România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close