Smartphone Tester (Verificare tehnica telefoane / QC)

Flip.ro 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Te potrivesti de minune in echipa Flip daca:
 • Esti pasionat de telefoanele mobile si de cum functioneaza
 • Esti indemanatic si ai inclinatie tehnica
 • Esti atent la detalii si nu iti scapa nimic
 • Iti place sa lucrezi intr-un mediu dinamic si sa fii provocat
 • Ai un minim de pricepere al lucrului la calculator
 • Munca repetitiva nu reprezinta o problema pentru tine
 • Esti in cautare de un job-time, pe termen lung
Bonus: Daca ai lucrat minim 3-6 luni ca tehnician si te pricepi sa faci reparatii de telefoane mobile (de level 1 sau level 2), atunci cu siguranta te vei pricepe de minune.

Descrierea jobului

Descrierea pozitiei - Smartphone Tester (QC - Verficiare tehnica telefoane mobile)

Flip.ro este o platforma online pe care poti vinde sau cumpara telefoane second-hand! Inainte de postarea lor la vanzare, fiecare telefon trece printr-o verificare tehnica riguroasa prin care ne asiguram ca este 100% functional sau identificam daca are probleme tehnice si necesita reparatii.

Suntem in cautarea unei persoane care sa fie responsabila cu verificarea tehnica a telefoanelor.


Responsabilitatile tale vor fi:
 • Verificarea tehnica a unui volum de aproximativ 50 - 60 de telefoane pe zi (in functie de volum). Verificarea tehnica se face folosind un program special pe calculator, deci nu este nevoie sa ai cunostinte specifice despre telefoane. Daca totusi le ai, este un bonus intrucat te vor ajuta sa diagnostichezi telefoanele mai repede si mai bine.
 • Folosind programul de diagnosticare, va trebui sa verifici functii ale telefonului precum: Conexiunea WiFi si Bluetooth, Functionalitatea butoanelor, afisajul display-ului, Touchscreen, Microfoane & Difuzor, etc.
Prin urmare, va fi responsabilitatea ta ca in urma diagnozei sa decizi daca un telefon este 100% functional si poate fi vandut in siguranta pe platforma sau daca prezinta probleme tehnice si necesita reparatii.
 • Este important ca verificarea sa fie cat mai precisa intrucat calitatea telefoanelor pe care le vindem este foarte importanta pentru Flip!
 • Vei primi ajutor si suport in intelegerea programului si a procesului de diagnosticare, insa ne bazam pe tine sa intelegi si sa devii autonom intr-un timp cat mai scurt!

Vei avea de a face cu un volum mare de comenzi & telefoane de procesat. Astfel, trebuie sa iti placa modul de lucru dinamic!

Experienta anterioara in reparatii de telefoane sau intr-un service de reparatii telefoane este un bonus!


Ce oferim:
 • Salariu competitiv si bonuri de masa.
 • Beneficii extra-salariale precum abonament la 7Card si Regina Maria.
 • Oportunitati de crestere ale salariului si de avansare, in functie de performanta si rol.
 • PC si echipamente de lucru performante.
 • Un mediu de lucru dinamic si placut: punem mare accent pe lucrul in echipa si pe dezvoltarea fiecarui membru! Ne place sa fim productivi, sa ne simtim bine la lucru si mai ales sa ne atingem obiectivele impreuna ca echipa!

Programul de lucru este 9:00 - 18:00, iar biroul din care vei lucra se afla in Sema Parc (la 2 minute de statia de metrou Petrache Poenaru);

Descrierea companiei

Suntem primul marketplace din Romania ce schimba modul in care vindem & cumparam electronice reconditionate. Misiunea noastra este sa facem internetul un loc mai simplu pentru cei care vor sa-si vanda vechile electronice si mai sigur pentru cei ce vor sa le cumpere.

Suntem un start-up pornit acum 2 ani, sustinut de 2 dintre cele mai cunoscute fonduri de investitii din Romania. Suntem o echipa tanara, ambitioasa, orientata spre rezultate si dornica sa faca din Flip un marketplace cunoscut nu doar in Romania, ci si in Europa!

Flip.ro creste repede si suntem in cautare de oameni ambitiosi, curiosi, priceputi in domeniul lor, dornici de provocari nebune si de a contribui la cresterea unui marketplace international!

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.