Site Manager

Vodafone Romania
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Dimploma universitara in domeniul Constructiilor Civile sau Instalatiilor Electrice
Experienta intre 2 – 4 ani (de preferat in companii de telecom)

Conducere, relationare, negociere, bugetare
Permis de conducere(experienta 4x4)
Alte cursuri de pregatire si atestate
Engleza – fluent
Cunostinte utilizare MS Office

Descrierea jobului


Scopul postului

Coordoneaza si supervizeaza activitatea lucrarilor de constructii civile, instalari echipamente, mentenanta corectiva si preventiva pe amplasamentele Vodafone si orice alte proiecte ale departamentului,
Urmareste aplicarea legislatiei si standardelor in vigoare in cadrul proiectelor si a lucrarilor executate pentru amplasamentele statiilor radio.
Urmareste executia lucrarilor la standardele Vodafone in vederea alinierii cu bugetul alocat pentru fiecare tip de lucrare/ activitate
Asigura rol de coordonator de proiect pentru proiectele din care face parte

Responsabilitati principale:

Proiectarea, constructia de amplasamente, executia de lucrari in cadrul NI (rollout locatii noi, expansii, work ordere, etc)
Supervizeaza procesul de proiectare dupa vizitele la fata locului cu firmele de proiectare si aproba proiectele impreuna cu echipa.
Se asigura de existenta prevederilor specifice de securitate si siguranta in munca, inca din faza de proiect, precum si de evaluarea riscurilor si masuri de reducere, eliminare, evitare.
Activitati mentenanta preventiva si corectiva pentru lucrari civile si electrice
Se asigura de aplicarea masurilor imediate de remediere a defectiunilor aparute pe locatiile VDF de tip RAN adresate infrastructurii.
Propune lucrari necesare pentru intretinerea site-urilor sau evalueaza propunerile Partenerilor pentru aria alocata
Se asigura ca se vor atinge tintele privind lucrarile de intretinere a infrastructurii.

Descrierea companiei

Vodafone România este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

La Vodafone, credem că oportunitățile și promisiunile unui viitor digital mai bun ar trebui să fie accesibile tuturor și ne asigurăm că cei mai vulnerabili nu sunt lăsați în urmă în călătoria către acel viitor. Prin intermediul tehnologiei noastre, lucram pentru a elimina diferențele existente și pentru a ajuta oamenii să contribuie în mod egal și pe deplin la societate.

De ce Vodafone?

Suntem certificați Top Employer pentru al treilea an consecutiv de catre Top Employers Institute; Ne preocupăm să fim o companie dedicată diversității ca motor al schimbării; Ne dorim o lume mai conectată, mai incluzivă și mai durabilă; Folosim tehnologia pentru a reduce emisiile de carbon; Provocăm și inovăm pentru a conecta oameni, companii și comunități din întreaga lume; Cu noi poți să fii tu însuți, să împărtășești inspirație, să îmbrățișezi noi oportunități, să prosperi și să faci o diferență reală.

Vodafone se angajează să atragă, să dezvolte și să rețină cei mai buni oameni, oferind un loc de munca motivant și incluziv, în care talentul este cu adevarat recunoscut și recompensat. Ne angajăm să promovăm incluziunea pentru toți cu convingerea că diversitatea joacă un rol important în succesul companiei noastre. Îi incurajăm în mod activ pe toți să ia in considerare posibilitatea de a face parte din călătoria noastră.

Alatură-te astăzi companiei Vodafone Romania!

Together we can !

Publicat 3 Febr. 2023 Reactualizat 3 Mart. 2023 Expiră 5 Mart. 2023
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.